Dezvăluiri incendiare ale unui EUROPARLAMENTAR român: BANII FERMIERILOR vor fi dați pentru REFUGIAŢI

Dezvăluiri incendiare ale unui EUROPARLAMENTAR român: BANII FERMIERILOR vor fi dați pentru REFUGIAŢI

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a dezvăluit că la nivelul UE nu mai sunt bani pentru fermieri deoarece aceștia vor fi realocați către refugiați.

Rebega invocă în acest sens o discuție privată cu comisarul european pentru agricultură Phil Hogan.

Iată declarațiile incendiare ale europarlamentarului român care pot arunca în aer scena europeană:

Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția?

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de coeziune.

Adică, noi să nu ne mai producem mâncarea, dar să putem să achiziționăm produse pentru susținerea celor care au provenit din spațiul extra Uniunea Europeană. Este o declarație dată de Soros în discursul lui din Parlamentul European. A fost o sugestie prin care a arătat că există posibilitatea să se retragă niște bani de la Agricultură și de la fondurile de coeziune pentru susținerea acestor emigranți, reconsiderînd că Europa are nevoie, în momentul de față, de 30 de miliarde de euro pentru ținerea și, dacă vreți, crearea unor condiții optime pentru emigranți.

Vă pot asigura că urmează o perioadă foarte grea când Agricultura nu va mai primi bani pentru toate sectoarele pe care le are în deficit. Ca toți demnitarii avem și noi discuții între patru ochi și, v-am spus, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai există bani! Declarația nu o poate face ca și comisar, dar eu îmi asum cele spuse și mă puteți cita”, a spus Laurențiu Rebega pentru agroinfo.ro.

Cum scandalurile privind subvențiile pentru agricultură se țin lanț în România, aceste dezvăluiri aruncă într-o lumină cu totul nouă problemele cu care se confruntă agricultura din țara noastr