Mai precis, este vorba despre "relatia operativa" avuta de procuroarea Elena Radescu cu un jurnalist pe nume Dinca Dan Alexandru, care a anuntat-o in 2002 despre iminenta publicare in Romania Libera a unui material despre mafia petrolului din Bihor, scrie Chris Terheș pe Facebook.

Terheș spune că procuroarea Elena Radescu este cea care a condus controlul de fond al Inspectiei Judiciare la DNA lunile trecute. Mai mult, aceasta impreuna cu inca 2 procuroare inspector, a declarat ca nu a gasit nici o neregula la DNA, cu toate ca de 10 ani nu s-a facut un control de fond la aceasta institutie.

Redăm întreg mesajul postat de Chris Terheș pe Facebook: „Se vorbeste mult despre "acoperitii" serviciilor din presa. Sa stiti, insa, ca si procurorii au "cartitele" lor in presa. Adica vorbesti cu un jurnalist si respectivul merge si da raport nu doar ofiterului de legatura, ci si procurorului. Un astfel de caz este "relatia operativa" avuta de procuroarea Elena Radescu cu un jurnalist pe nume Dinca Dan Alexandru, care a anuntat-o in 2002 despre iminenta publicare in Romania Libera a unui material despre mafia petrolului din Bihor.

Pentru cei care nu stiu, procuroarea Elena Radescu este cea care a condus controlul de fond al Inspectiei Judiciare la DNA lunile trecute. Aceasta, impreuna cu inca 2 procuroare inspector, a declarat ca nu a gasit nici o neregula la DNA, cu toate ca de 10 ani nu s-a facut un control de fond la aceasta institutie. Cautand una alta despre Elena Radescu am aflat lucruri foarte interesante. Stiati, de exemplu, ca Elena Radescu a fost colega cu procurorul Cristian Panait in dosarul lui Alexandru Lele? Dupa ce Panait s-a ori a fost sinucis, a preluat ea dosarul. Pentru moment va oferim un proces verbal care atesta legatura procuroarei Radescu cu o "cartita" din presa. Chris Terhes. Romanian Community Coalition.”

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?target="_blank" rel="nofollow noopener" href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFrChrisTerhes%2Fposts%2F10155828983283967&width=500" width="500" height="624" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>