Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri EVZ. Interlop celebru, către șefi de la Interne: V-am făcut generali!
Dezvăluiri EVZ. Interlop celebru, către șefi de la Interne: V-am făcut generali!

Dezvăluiri EVZ. Interlop celebru, către șefi de la Interne: V-am făcut generali!

După mărturiile mai multor polițiști care au acuzat obstrucționarea anchetelor de către șefi, un episod halucinant a fost dezvăluit de un fost membru al trupelor speciale care îl păzea pe un interlop celebru. Informații în exclusivitate pentru evz.ro

Fostul luptător BAOLP a continuat, pe pagina sa de Facebook:

„Într-o seară, păzind interiorul salonului, (în care aveau acces doar soția împușcatului și 2 polițiști), își fac apariția doi „grei” de la acea dată în MAI, nimeni alții decât generalii Nițu (Niculae Nițu – fostul șef al Poliției Capitalei n.a.) și Suceava (Ion Suceavă – fost șef în Poliția Română n.a.)”.

Ofițerul a continuat:

„Mai jos, redau un pasaj scurt dintre cei doi și „victimă”….

 

-Ce faci, mai Fane? Cum te mai simți?

 

-Mă simt ca dracu….

 

-Lasă că o să te faci bine!

 

– Mai contează? M-ați împușcat că pe un porc voi și revoluționarul ăla pe care îl țineți în brațe. Și asta după ce…. După ce v-am dat atâtea ponturi cu aur și altele și v-am făcut generali pe amândoi..

 

Răspunsul nu a fost unul de surprindere sau de negare vehementă ci….

 

-Hai, măi Fane (care nici nu cred că era asigurat medical) că am vorbit cu doctorul (lui nu-i voi da numele) și te faci sigur bine. Nu_am_fost_noi_de_vină. A fost o confuzie….. Mda”

 

Un alt fost luptător BAOLP, Florin Dan, a adăugat:

„Săracul doctor era verde după ce îl amenințase frasu lui Fane, doctore dacă trăiește ai merțul la poartă, dacă moare ai 3 săbii în gât…așa că omul a solicitat protecția noastră…și pe săracul Florică (Nelu Florea n.a.) l-am păzit… Pe vremea aia Fane (Spoitoru n.a.) avea aer condiționat în salon și tv cu video…mînca al dreaqu numai de la restaurante mari…deci nu-mi venea să cred că cu atâtea găuri în el se ridică singur și se ducea la baie, cu punga târâș după el, și săracul Florică, nu se găseau bani să-l trimită în Franța să-i facă transplant de măduvă…grrr”.

La rândul lui, Cristian Vetu a adăugat:

„Că să ajungi în audiență la Tata Nițu, când era șeful Poliției Capitalei, trebuia să faci o grămadă de rapoarte și cu greu și cu noroc reușeai. Aurica Papuașu (fost interlop celebru, devenit revoluționar, în anii 90 n.a.) intra când voiau mușchii lui la Tata Nițu și îl și salutau cu respect aia de la poartă!!”.

L-am întrebat pe Sorin Marinescu despre acest episod, dar și despre altele în care forțele de ordine au fost nevoite să asigure paza unor interlopi….

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: