Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri EVZ. Interlop celebru, către șefi de la Interne: V-am făcut generali!
Dezvăluiri EVZ. Interlop celebru, către șefi de la Interne: V-am făcut generali!

Dezvăluiri EVZ. Interlop celebru, către șefi de la Interne: V-am făcut generali!

După mărturiile mai multor polițiști care au acuzat obstrucționarea anchetelor de către șefi, un episod halucinant a fost dezvăluit de un fost membru al trupelor speciale care îl păzea pe un interlop celebru. Informații în exclusivitate pentru evz.ro

 

Retras din activitate la începutul anului 2020, comisarul șef Sorin Marinescu este unul dintre cei mai respectați ofițeri de către colegii săi de la Secția Regională de Poliție Transporturi (SRPT) București, acolo unde a fost șeful Biroului Investigații Criminale.

În primii ani de după 1990, Sorin Marinescu a făcut parte din Brigada de Asigurare a Ordinii și Liniștii Publice (BAOLP), singura structură de intervenție, la acea vreme, a Ministerului de Interne.

În acest context, omul legii a povestit un episod halucinant care a avut loc în 1992, într-un salon al Spitalului de Urgență „Floreasca” și a dezvăluit detalii, în exclusivitate pentru evz.ro.

Fostul luptător al Brigăzii de Asigurare a Ordinii și Liniștii Publice (BAOLP), îl păzea pe celebrul interlop Fane Spoitoru, după ce a fost împușcat la discoteca Vox Maris, de fostul revoluționar, devenit polițist, Nelu Florea.

Medicul care l-a operat pe Fane Spoitoru, pe numele său real Ion Titișor, primise amenințări cu moartea din partea fratelui interlopului și a cerut protecția trupelor speciale.

„Să vă spun o poveste din alt timp dar cu aceeași concluzie…..După ce a fost împușcat Fane Spoitoru, în fiecare zi, 24/24, 20 de luptători BAOLP păzeam Spitalul Floreasca”, a relatat Sorin Marinescu…

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: