Potrivit cancan.ro, după terminarea facultății, fratele vitreg al lui Mario Iorgulescu a reușit să se angajeze într-o importantă companie financiară din Italia, acolo unde se pare că a întâlnit-o pe iubita lui, care recent i-a dăruit un băiețel.

Viitoarea soție a lui Alexandru Antonio ar proveni dintr-o familie din înalta societate italiană, părinții acesteia fiind unii dintre cei mai renumiți afaceriști din Peninsulă. Datorită lor, fiul secret al șefului LPF ar fi legat o strânsă prietenie cu Francesco Totti (foto, în plan apropiat), fostul jucător de legendă al lui AS Roma. Sursa citată a precizat că Totti va fi nașul de cununie al lui Alexandru Antonio, dar și părintele spiritual la băiețelului acestuia.

Povestea idilei dintre Gino Iorgulescu și Aurora Afodorci:

Istoria Aurorei Afodorci este plină de neprevăzut. Mai exact, în urma unor cursuri intense, după un examen, aceasta devine dansatoare la «Tănase». Îl cunoaște pe Gino Iorgulescu prin intermediul unor prieteni comuni și în 1984 rămâne însărcinată cu actualul fiu. I s-a ivit o oportunitate de a părăsi România, în epoca comunistă.

ARIA (Ansamblul Român de Impresariat Artistic) formează o echipă de șapte fete, conduse de regretatul Cornel Patrichi și semnează un contract valoros pentru vremurile acelea. Fiecare din cele șapte fete ce urmau să facă un turneu de șase luni în Italia trebuiau să aducă statului 85.000 lei de căciulă.

Tatăl ei a achitat integral obligația ei contractuală. În schimb, una dintre fete a fost oprită și întoarsă de la graniță. Aceasta s-a lăudat pe la prieteni că nu se mai întoarce, iar Securitatea i-a interzis ieșirea. Astfel au plecat doar șase. Din acestea, doar una s-a întors, celelalte cinci au cerut ajutorul statului italian. Aurora era însărcinată în două luni când a plecat.

Părinții ei au avut mari probleme din cauza acelui contract. Cu toate că tatăl ei a achitat integral obligația către stat, acesta a avut mari probleme pentru că era secretar de partid la fabrica de pâine din Titan.

În 1991, Aurora s-a întors în România, cu fiul, și l-a contactat pe Gino. Au stabilit să se căsătorească, ea urma să își încheie toate afacerile din Italia și să vină definitiv în România, doar că nu s-au înțeles și între timp Gino a cunoscut-o pe actuala lui soție, mama lui Mario”, a declarat o sursa cancan.ro, sub protecția anonimatului.