Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri bombă în scandalul momentului. De ce a fost înjunghiat „Bebino”. Ce avea de împărțit cu Joe
Dezvăluiri bombă în scandalul momentului. De ce a fost înjunghiat „Bebino”. Ce avea de împărțit cu Joe

Dezvăluiri bombă în scandalul momentului. De ce a fost înjunghiat „Bebino”. Ce avea de împărțit cu Joe

La două zile după ce Marius Alin Alecu, zis „Bebino”, liderul Clanului Sportivilor  a fost hăcuit de Cezar, zis Joe, din Clanul „Țiganilor”  s-a aflat motivul pentru care cei doi s-au luat la bătaie.

Bebino” avea de recuperat de la rivalul său o datorie în urma unei tranzacții cu droguri, iar discuțiile au degenerat într-un scandal.

Interlopul a ajuns la spital cu tăieturi adânci pe corp, degete și tendoane secționate.

Bătaia sângeroasă a avut loc joi noaptea în zona Tei Toboc, cunoscută în conflictele din lumea interlopă, și ar fi avut la mijloc o datorie pe care Cezar Petcu, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, ar fi avut-o către „Bebino”.

„Bebino” i-ar fi vândut stupefiante pe datorie, iar Joe ar fi întârziat cu plățile.

Datoria era de 2.000 de euro, iar„Bebino”  și Joe s-au înțeles ca acesta să își cedeze autoturismul. Mașina urma să fie predată în zona Tei Toboc, unde tranzacția a degenerat într-un scandal sângeros.

„Bebino” l-ar fi înjunghiat pe un alt bărbat din anturajul adversarului iar Joe l-a atacat pe „Bebino” cu o sabie.

„Bebino” a rămas fără câteva degete și s-a ales cu tăieturi adânci pe picioare și pe spate. Pentru a ajunge mai repede la spital, „Bebino” a luat un taxi iar pe drum și-a pierdut cunoștința. Protagoniștii scandalului, Cezar Petcu și Marius Alin Alecu sunt cercetați pentru tentativă de omor, potrivit libertatea.ro