Evenimentul Zilei > Justitie > Noi DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre ABUZURILE din DNA! Fost șef al DGA Prahova RUPE TĂCEREA
Noi DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre ABUZURILE din DNA! Fost șef al DGA Prahova RUPE TĂCEREA

Noi DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre ABUZURILE din DNA! Fost șef al DGA Prahova RUPE TĂCEREA

Noi dezvăluiri incendiare despre metodele de anchetare folosite de procurorul Mircea Negulescu și colegii săi din DNA Ploiești au fost făcute publice, joi seara, la Antena 3.

De data aceasta, Constantin Ispas, fost șef DGA Prahova, a decis să rupă tăcerea, dezvăluind că i s-a cerut în mod expres să facă un denunț împotriva lui Tiberiu Nițu, pe atunci procuror general al României

Dezvăluirile au fost făcute la ”Sinteza Zilei”:

”Aveau dosar și fiul meu și mama mea. Am fost reţinut de domnul Onea şi de doamna Răileanu pentru aproape tot codul penal. I-au făcut dosar şi mamei mele de 80 de ani şi fiului meu student pentru spălare de bani. L-au numit jegos. De la 15 ani în sus de puşcărie. Nu cred că nu se știa. Când eu nu am vrut să colaborez cu dânșii, au strigat pe hol să i se facă mandatul de reținere fiului meu. Să nu credeți că m-am trezit în seara asta. La instanță nu am vrut să semnez declarația până nu s-a consemnat ce v-am spus și dumneavoastră. Este în prima mea declarație. Am stat șase luni în pușcărie” a precizat Constantin Ispas.