Fiecare zi vine cu informaţii noi și foarte importante în cazul Caracal. Anchetatorii au făcut percheziţia informatică a telefoanelor şi a laptopului găsite în casa lui Gheorghe Dincă, dar şi a unor stick-uri de memorie, în care s-au găsit detalii uluitoare despre el, potrivit cancan.ro

“Era preocupat de sex“, susţine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, care mai spune și faptul că au fost descoperite probe care să îl incrimineze pe suspect.

”Are poate chiar mii de poze. Ne-a fost imposibil să le vedem pe toate, s-au văzut în mare parte şi au fost căutate anumite fotografii după descrierea lui. Fiind atât de multe, nu au putut fi vizionate toate: are un laptop, aparatul de fotografiat, nişte carduri… Vor trebui identificate acele persoane şi el să dea explicaţii pe fiecare fotografie în sine. Fiecare în parte va fi descrisă (…) Era obsedat de tot ce însemnau relaţiile intime… din căutări, din tot“, a declarat Tonel Pop la Antena3.

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost reluate sâmbătă dimineață. Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenționează să o vândă.

Anchetatorii au revenit, sâmbătă dimineață, la „casa groazei” din Caracal, pentru a continua căutarea de noi probe.

De asemenea, la Poliția Caracal continuă audierile martorilor.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spunea, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenționează să o vândă.

„A zis . Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!“, spunea apărătorul.

Avocatul afirmă că Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-și ia o rulotă cu care să umble prin țară.

„Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat și în prezența unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau mașinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activitățile infracționale, voia să facă un tur al țării, să-și ia casa în spinare și presupun să facă lucruri infracționale prin toată țara“, declara Tonel Pop.