„Problema este că avocații AMBELOR familii ale fetelor, care au acces la dosar, acuză aceleași lucruri: o blândețe bizară față de familia lui Gheorghe Dincă și inacțiuni absolut inexplicabile ale procurorilor.

Deși, la confruntarea declarațiilor date de soția și copiii lui Dincă aceștia se contrazic flagrant unii pe alții în puncte esențiale și deja de săptămâni bune avocații ambelor familii au cerut reaudierea acestora, procurorii tot nu i-au rechemat.

De asemenea, deși există la dosar mărturii ale unor persoane care au declarat că familia lui Dincă se ocupa de trafic, nici în audierile de până acum procurorii nu i-au deranjat cu vreo întrebare pe subiect.

În plus, martori-cheie pur și simplu nu apar în anchetă. Mai întâi, o persoană pe care Dincă a tot sunat-o în momente importante ale răpirii ambelor fete.

Dincă indică un martor. Anchetatorii îl ignoră!

Imediat după ce o sechestrase pe Luiza, fix înainte să-l sune pe bunicul Luizei să-i spună că fata pleacă împreună cu el în Elveția să-și facă un rost în viață, îl apelează pe un anumit instructor auto, cu care Dincă a avut treabă, surpriză, și l-a sunat și după răpirea Alexandrei.

Deși însuși Dincă l-a indicat în fața procurorilor, avocatul familiei Luizei spune că declarația instructorului nu apare în dosar! Apoi iubitul Alexandrei, cu care, de altfel, fata mergea să se întâlnească în ziua răpirii și care a vorbit cu ea în noaptea precedentă, spune că s-a așteptat să-l întrebe cineva ceva dar n-a venit nimeni.

La fel și în cazul iubitului Luizei, care a declarat clar presei că i-a zis, la început, unui polițist că Luiza, în zilele dinaintea răpirii, primea telefoane ciudate în creierii nopții și nici asta nu a părut interesant pentru procurori”, s-a afirmat în emisiunea Andreei Sava de la Antena 3, „Descoperiți”.

Integral AICI.