Evenimentul Zilei > Social > Detalii înfiorătoare despre CASA lui Gică Petrescu. Administratorul a PĂTRUNS în apartamentul maestrului
Detalii înfiorătoare despre CASA lui Gică Petrescu. Administratorul a PĂTRUNS în apartamentul maestrului

Detalii înfiorătoare despre CASA lui Gică Petrescu. Administratorul a PĂTRUNS în apartamentul maestrului

După ce murit, Gică Petrescu a acumulat datorii imense la întreţinere. Pentru că nu a avut moştenitori, imobilul a rămas în custodia statului. Anul trecut, în urma unei inundaţii, Ion Mitu, administratorul blocului, s-a crucit când uşile apartamentului au fost deschise.

De când a devenit proprietarul apartamentului în care a locuit marele Gică Petrescu, Statul Român, mai exact Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti trimitea periodic o persoană care să mai afle care mai sunt problemele în bloc.

Într-o zi, administratorul a anunţat că are o inundaţie în bloc, chiar deasupra locuinţei maestrului, iar uşile apartamentului au fost deschise. Administratorul a rămas mut de uimire când a văzut mizeria care era în casă. “Nu mi-a venit să cred ce era în casa lui Gică Petrescu. Apartamentul arăta ca o peştere. Îmi era silă să intru, dar trebuia să văd cât era de afectată şi casa lui. Pianul era acoperit cu pânze de păianjen, dar şi de o bucată mare din tavan. Nu înţeleg de ce nu vine cineva să facă curăţenie şi să-l pună la vânzare. Cred că s-ar înghesui lumea, e în centrul Bucureştiului”, ne-a declarat Ion Mitu, administratorul blocului de pe bulevardul Regina Elisabeta.   

De câţiva ani buni, Asociaţia de Proprietari a blocului în care a trăit regretatul Gică Petrescu se luptă în instanţă cu Statul Român, pentru recuperarea datoriilor acumulate la întreţinere. Deşi Tribunalul Bucureşti a dat sentinţa definitivă şi irevocabilă, apartamentul maestrului a strâns o datorie uriaşă: 60.000 de lei.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: