Evenimentul Zilei > Actualitate > Deși sunt în Divizia lV, fotbaliștii de la U Cluj se bat în centrul Clujului și înjură polițiști
Deși sunt în Divizia lV, fotbaliștii de la U Cluj se bat în centrul Clujului și înjură polițiști

Deși sunt în Divizia lV, fotbaliștii de la U Cluj se bat în centrul Clujului și înjură polițiști

Deși evoluează în liga a lV de fotbal, mai mulți fotbaliști de la U Cluj, îmbătați probabil de rezultatele foarte bune pe care le au cu diverse comunale din județul Cluj, s-au pus pe chefuit și pe înjurat polițiști.

Surse din cadrul Poliției Cluj susțin că trei fotbaliști de la U Cluj, alături de fiul unui fost secretar de stat în Ministerul de Interne au fost implicați într-un scandal uriaș, care a avut loc în fața unui restaurant din campusul studențesc Hașdeu, din Cluj Napoca.

Scandalul a avut loc în cursul săptămânii trecute, protagoniști fiind fotbaliștii de la U Cluj, Ionuț C., Brian Lemac și Adi Rus, fiul fostului secretar de stat din Ministerul de Interne, Toma Rus.

Potrivit unor informații oficiale, scandalul a pornit în prima fază între un grup de studenți, colegi de cămin cu Ionuț C. și fotbaliști. Apoi, spun polițiștii studenții au ieșit afară din restaurant și i-au așteptat pe fotbaliști. Bătaia a continuat și în fața restaurantului, spun polițiștii. ”În cele din urmă, studenții au sunat la 112, la fața locului sosind, în scurt timp, Poliția. Ionuț C. locuiește într-un cămin studențesc”, spune o sursă oficială.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului, fotbalistul Ionuț C. ar fi proferat injurii la adresa unei polițiste, fiind dus la secția de Poliție 6 din Cluj Napoca, unde a fost amendat cu 2.000 de lei. ”Scandalul a continuat și la secție, fotbalistul având treabă doar cu o polițistă, membră a patrulei de ordine publică”, mai spune o sursă oficială.

Carmen Jucan de la IPJ Cluj a confirmat incidentul precum și faptul că un bărbat de 21 de ani, din județul Mureș, a fost dus la Secția 6 de Poliție unde a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice și proferarea de injurii la adresa polițiștilor.