Adolescenta (15 ani) dispăruse de acasă în urmă cu aproximativ o săptămână. După 5 zile de căutări, poliția a găsit cadavrul fetei. Tânăra s-a spânzurat de un copac.

Georgiana Denisa Unchiaşu era o elevă model, iar vestea morții ei a șocat întreaga comunitate.

După cinci zile de căutări intense, vineri, 15 mai, polițiștii au descoperit cadavrul fetei, după ce o localnică ce culegea ierburi medicinale în zonă a alertat autoritățile.

Poliţia Vâlcea a confirmat că în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

În decursul zilei de sâmbătă, adolescenta a plecat de acasă pentru a își cumpăra înghețată, dar nu s-a mai întors. În urma anchetei a ieșit la iveală faptul că fata plecase, de fapt, să se întâlnească nu o vecină la care venise un prieten dintr-un sat învecinat.

Ulterior, aceștia au plecat într-o zonă izolată, aproape de comuna Tomşani, şi au început să consume alcool. Li s-au alăturat încă doi tineri, din care unul era fost amic al Georgianei.

Cel mai probabil, fata nu s-a întors acasă de frica tatălui ei, care o bătea când se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Ziua următoare, îngrijorați, părinții au anunțat dispariția fetei, precizându-se că aceasta nu este prima plecare voluntară de acasă, iar fata are un comportament deviant.

În ziua în care a plecat de acasă, tatăl fetei a băut cu un bărbat de 40 de ani, cu care fata avea o relaţie din februarie, relație despre care știau și părinții acesteia.

Anchetatorii au descoperit în telefonul unui amic al fetei mesaje în care acesta îi povestea că a fost violată de tată şi că mama ştia despre acest lucru, dar „nu avea ce să facă”.

Vecinii au povestit că era crunt bătută. „Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută… Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi patru într-un singur pat…”, au mai spus surse din anchetă.

Sursa Antena 1