Deputatul PNL Robert Sighiartău declară război social-democraților. „Este clar că noi în 2024 mergem la luptă cu PSD”

Deputatul PNL Robert Sighiartău declară război social-democraților. „Este clar că noi în 2024 mergem la luptă cu PSD” Sursa foto: EVZ

Deputatul din partea PNL Robert Sighiartău l-a avertizat pe liderul PSD Marcel Ciolacu că lucrurile nu vor merge așa cum și-a propus în ceea ce privește racolarea primarilor liberali. De asemenea, liberalii vor reuși să își crească electoratul până la alegerile din 2024, în contextul în care lucrurile nu stau foarte bine în prezent.

Robert Sighiartău a fost prezent, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, unde a vorbit despre stategia politică a celor din PSD, menționând că dacă intenționează să procedeze cum a făcut Liviu Dragnea, cumpărând primari, nu le va merge.

Robert Sighiartău, avertisment pentru social-democrați

Fiind întrebat ce părere are despre mesajele transmise de cei de la PSD, privind majorarea pensiilor, care ar fi fost impusă de ei, deputatul PNL a menționat: „Ei tot vin cu retorica asta, că au venit să salveze. Au salvat după ce au condus 7 ani de zile şi am văzut cum ne salvează domnul Bădălău”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta a remarcat că deși este o retorică pentru electoratul lor, ea nu face altceva decât să îi pună pe liberali pe planul secund, iar social-democrații să își asume meritele.

Potrivit deputatului, cei din PSD au început deja să racoleze primari din PNL, însă chestiune nu va rămâne fără o rezolvare. „Asta este o mare problemă, este perioada de Crăciun, dar după o să discutăm, pentru că lucrurile nu mai pot să rămână aşa. Dacă este să vină iar să cumpere pe primari şi dacă asta aşteaptă domnul Ciolacu, să ajungă prim-ministru şi să ia din deficit şi să ducă deficitul la 10% şi să cumpere ca şi Dragnea primari, se înşeală că lucrurile vor rămâne aşa”, a spus Robert Sighiartău.

PNL va lupta cu PSD la alegerile din 2024

Deputatul liberal a mai adăugat că este clar în acest moment că unii membri PNL sunt debusolați pentru că nu înţeleg care este perspectiva partidului în 2024, însă cu toate că sondajele nu-i arată foarte sus, se poate recupera pe parcurs.

„Se poate recupera, pentru că oamenii înţeleg acest compromis dar trebuie să le arătăm oamenilor leadership. Este clar că noi în 2024 mergem la luptă cu PSD, eu nu văd cum altcumva” a mai spus Sighiartău.

Potrivit acestuia, sondajele îi arată undeva la 23%, 20%, acesta fiind electoratul PNL care este în acest moment alături de ei, conform news.ro.