Evenimentul Zilei > Politica > Deputatul Adrian Dohotaru este SUPĂRAT pe toată lumea. Nimeni nu scapă de FURIA lui. „Florin Piersic este un actor mediocru”
Deputatul Adrian Dohotaru este SUPĂRAT pe toată lumea. Nimeni nu scapă de FURIA lui. „Florin Piersic este un actor mediocru”

Deputatul Adrian Dohotaru este SUPĂRAT pe toată lumea. Nimeni nu scapă de FURIA lui. „Florin Piersic este un actor mediocru”

Deputatul Adrian Dohotaru, care a fost unul dintre membrii importanţi din USR până în anul 2017 a criticat pe pagina sa de socializare situaţia conducerii municipiului Cluj-Napoca care, după opinia sa nu cheltuieşte banii publici cu responsabilitate.

 De asemenea, Dohotaru a mai spus că marele actor Florin Piersic este de fapt, un actor mediocru, potrivit stiridiaspora.ro

"Acesta e Clujul după cortina propagandei. Ce se întâmplă cu cheltuielile publice e de un kitsch grotesc. Sper ca trei forțe politice noi să intre în Consiliul Local, să facă o majoritate, pentru ca banul public să fie cheltuit cu o mai mare responsabilitate. P.S.: Susțin revenirea cinematografului la denumirea de Cinema Republica. Florin Piersic este un actor mediocru, în fond, chiar dacă popular, actorii și regizorii tinerei generații fiind mult peste valoarea sa”, este mesajul lui Duhotaru.

Adrian Duhotaru a fost în USR până în anul 2017 atunci când a decis să demisioneaze, anunțând că urmează să-și facă un alt partid.