Evenimentul Zilei > Actualitate > Denis Alibec, CRTICAT după meciul cu Sporting Lisabona: „El a fost primul care a CAPOTAT”
Denis Alibec, CRTICAT după meciul cu Sporting Lisabona: „El a fost primul care a CAPOTAT”

Denis Alibec, CRTICAT după meciul cu Sporting Lisabona: „El a fost primul care a CAPOTAT”

Ioan Andone a afirmat că Denis Alibec ar fi trebuit să fie omul decisiv pentru revenirea echipei FCSB în jocul cu Sporting, dar atacantul a clacat.

Ioan Andone este de părere că Denis Alibec n-a reușit să-și impulsioneze coechipierii, în partida cu Sporting Lisabona, atunci când lusitanii conduceau cu 1-2. „Fălcosul” a criticat atitudinea pe care o are atacantul în teren, mai ales că Alibec este cel mai valoros jucător al „roș-albaștrilor”. În consecință, tehnicianul îi dă dreptate lui Christoph Daum, care nu l-a convocat pe constănțean la echipa națională.

„Alibec e cel mai valoros din lotul Stelei. Dar el trebuie să se concentreze pe tot parcursul meciului. Nu să dea tonul la debandadă. Că ăsta e cuvântul, debandadă. Cu Sporting luat mingea ca în curtea școlii și se întorcea cu ea, să dribleze. A pierdut ușor mingea și îi punea pe contraatac pe cei de la Sporting. N-ai voie să faci așa ceva! Păcat de ce a jucat la Lisabona și de primele 60 de minute din retur. El trebuia să dea tonul la 1-2, să ia el mingea. Dar el a fost primul care a capotat. Păcat de atitudinea aceasta pe care o are. Îi dau dreptate acum lui Daum. Îl vede așa și se gândește că poate face la fel și la națională. Poate se gândește: îl iau la națională, strică atmosfera, dă din mâini”, a spus Andone la Dolce Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.