Evenimentul Zilei > Politica > DEMISIE-ŞOC ÎN POLITICĂ, direct pe FB: „Am fost ameninţat.” S-AU SPUS MULTE
DEMISIE-ŞOC ÎN POLITICĂ, direct pe FB: „Am fost ameninţat.” S-AU SPUS MULTE

DEMISIE-ŞOC ÎN POLITICĂ, direct pe FB: „Am fost ameninţat.” S-AU SPUS MULTE

Un primar PSD a făcut marele anunț. Edilul a anunțat că va demisiona pe Facebook. Decizia vine ca și consecință a conflictului pe care Adrian Troma îl are cu fostul său contracandidat, Matei Lupu, care a devenit marți prefect al județului.

Troma este revoltat că Lupu a fost numit într-un altă funcție, chiar dacă acesta nu mai este dorit de locuitorii din Moldova Nouă. Conflictul a degenerat după ce Lupu și-a preluat funcția și să vorbească de secretarul de stat Mihai Dan Chirică. 

“Ieri, am avut ocazia să particip la un eveniment trist, nu doar pentru mine, ci şi pentru viitorul acestei ţări. Ieri, la evenimentul de investitură a noului prefect, am asistat la o piesă de teatru falsă, la o atitudine obedientă a unor personaje care conduc destinele judeţului sau beneficiază de votul dumneavoastră. Ieri am fost ameninţat, voalat de către un parlamentar, care pe lângă formalităţile unui discurs de lemn, i-a urat noului perfect, citez: «Matei, anul trecut, la alegerile locale, ai pierdut o lupta, dar vei câştiga războiul». 

Nu am înţeles, a pierdut lupta cu mine?! Şi pe faţă i-a urat că-şi va lua revanşa şi că ştie el asta. Deci votul cetăţenilor nu a contat în această competiţie. Ieri, toţi vorbitorii au făcut politică, lăudând marele partid, marii lideri sau programul PNDL şi în momentul în care am solicitat să am un mesaj, mi s-a tăiat microfonul că fac politică într-un mod comparabil cu Coreea de Nord şi temutul lor lider Kim Il Sung”, a scris Adrian Torma.

I-a fost loial lui Dragnea şi A PRIMIT UN POST-CHEIE. În plus, ESTE ŞI ASOCIAT cu fiul liderului PSD. DEZVĂLUIRI

Având în vedere aceste lucruri, primarul a anunțat că la sfârșitul lunii septembrie va renunța la funcție.  “Până la finalul lunii septembrie îmi voi duce la îndeplinire obiectivele deja asumate. Voi conlucra cu colegii şi cu cetăţenii cu aceeaşi atitudine, voi pune în aplicare toate solicitările instituţiilor statului. Cu siguranţă voi fi la fel de activ, dar hotărât cu decizia de a renunţa! Vor fi şi persoane care vor arunca cu jigniri, care mă vor acuza că sunt slab sau nepregătit.

Băsescu: Tudose și Grindeanu i-au spus NU „Marelui Cârmaci” Dragnea. Premierul actual, APLAUDAT de fostul președinte

Cine mă cunoaşte ştie că sunt un luptător, dar din păcăte nu văd un viitor pentru mine în această junglă transpartidică, lipsită de patriotism, plină de obedienţă şi din pacate îndreptată împotriva poporului român. Cu siguranţă am facut şi greșeli, iar cei cărora le-am greşit, am puterea să le cer scuze. Mi-aş dori ca pe viitor, primarul pe care îl veţi alege să fie mult mai puternic şi abil decât mine şi poate ceea ce în suflet eu mi-am dorit şi nu am reuşit, el, împreuna cu dvs. să reuşească să puna în aplicare!”, a mai spus Adrian Torma pe Facebook