Deliranta zi în care Vadim a intrat în USL

Deliranta zi în care Vadim a intrat în USL

A fost, din nou, halucinant la transmisiunile moguliziunilor, prilejuite de lălăirea moţiunii depuse împotriva guvernului condus de premierul uitat de Băsescu, până la noi ordine, la Palatul Victoriei împotriva recesiunii.

Gargara şi copiuţele culminând cu ameninţarea iredentismului cu care a încercat USL-ul să combată Codul muncii au avut însă un deznodământ jalnic: organizate cu tămbălău, serbările teleopoziţiei s-au transformat într-o dezbatere purtată cu arma la picior, de strajă la un Ardeal pe care Ungaria ni-l va ciopârţi cu odioasa complicitate a puterii portocalii.

Nu-i de mirare că au alimentat o diversiune implicând un stat străin copilotul Ponta (ingrată sarcină, piloţii fiind Năstase şi Iliescu) şi cel care a promis că-l unge prim-ministru, atât de puţin liberalul penelist Crin Antonescu. USL-iştii ar face orice pentru a-şi atinge scopul: nu de a ajunge la guvernare, pentru care textul moţiunii relevă clar că nu sunt pregătiţi, ci pentru a provoca un haos politic şi social. Dar această construcţie ctitorită de Voiculescu-CEDO a făcut tot ca iapa ardeleanului: a născut un mânz fain, mare, gras, păcat numa’ că-i mort.

Şi ce pitoresc începuse totul! Celor care au preferat să fie la serviciu decât să iasă la un picnic de protest şi la un concurs de caricaturi cu Boc, le prezentăm câteva selecţiuni din programul special al teleopoziţiei, dedicat zilei moţiunii de cenzură: ecrane împărţite în patru şi chiar cinci segmente, Realitatea şi Antena 3 începând să se transforme în peretele instituţiei de supraveghere a traficului; un ocean de galben, de ţi-e şi frică să nu faci icter citind antetele Realităţii, fie că au intrat Crin şi Ponta în Piaţa Constituţiei ca Mihai Viteazul la Alba Iulia, fie că-i alertă nucleară, fie că, nou în trânta moguliziunilor cu diktatura, e un concurs cu premii de dat jos guvernul; intervenţii exclusive şi în direct ale analistului de cenzură Sobaru, acesta sărind de această dată în sprijinul manifestanţilor care l-au făcut pe Boc spartan şi pe şeful acestuia – Băserminator 2; scheciuri de un umor involuntar despre cât e de potabilă apa pe tot cuprinsul pieţei, după cum s-a temut reporterul special şi echidistant Dana Grecu; apariţia unor cupluri care ar încânta telespectatorii şi la Revelionul Antenei 3 (bunăoară, Oana Stancu-Răzvan Dumitrescu), tandemuri demne să ostoiască dorul telespectatorilor de Moni-Iri şi Pepe-Oana, protagoniştii poveştirilor adevărate cu care moguliziunile vânează mai nou audienţa.

Ne puteți urmări și pe Google News

S-o fi pregătit elicopterul ca să fugă marinerul şi Boc să-l slugărească pe noul său stăpân, Viktor Orban - alte condimente presărate într-o zi ideală pentru trasul mâţei de coadă la umbra demagogiei USL - însă Codul muncii rămâne cum s-a stabilit: prea liberal pentru actuala opoziţie. O concluzie la care a ajuns chiar Dinu Patriciu, spre disperarea lui Crin Antonescu - sculat cu noaptea-n cap pentru miting, şeful penelist n-a apucat nici în ceasul al doişpelea să parcurgă cărţile esenţiale ale liberalismului.

Paranoia provocată de nişte declaraţii ale unui premier care, în ochii opoziţiei române, după ce că e ungur, mai e prieten şi cu Băsescu, demonstrează un singur lucru: că locul lui Corneliu Vadim Tudor e în Uniunea Social-Liberală, al cărui delir face casă bună cu valorile jalnicului cuplu Ponta&Antonescu. Astfel, Vadim a intrat în USL nu printr-o alianţă locală făcută pe sub masă, ci de la înalta tribună a Parlamentului. Aceasta-i România de mâine? Nu, mersi!