Evenimentul Zilei > Actualitate > Declarație șoc. În cazul Caracal se încearcă „o aburire a presei”
Declarație șoc. În cazul Caracal se încearcă „o aburire a presei”

Declarație șoc. În cazul Caracal se încearcă „o aburire a presei”

Analistul Ion Cristoiu a declarat la un post de televiziune că se merge spre o intoxicare a presei iar realitatea este ascunsă cu abilitate. El spune că cineva minte.

„Toată lumea susține că vineri Gheorghe Dincă a fost dus la casa sa din Caracal unde s-au continuat cercetările. În comunicatul DIICOT, pe care îl am acum în față, nu se specifică că inculpatul a fost dus în Casa Grozei. Există un interes de aburire, poate și de accea ancheta a fost preluata de domnul Bănilă (n.r. Felix Bănilă șeful DIICOT). Este o tehnică de aburire a opiniei publice pe surse. Nimeni nu țși asună o declarație”, a afirmat Ion Cristoiu la România Tv.

Jurnalistul a mai spus că presa a fost intoxicata cu stirea că oasele gasite în casa din Caracal ar aparține unei tinere cu vârsta între 15-17 ani. El mai afirmă că este clară o tergiversare în aces caz, corelată și cu o lipsă de profesionalism a anchetatorilor.

„Este o presiune mare și pe președintele Klaus Iohannis daca se va dovedi că Dincă făcea parte dintr-un grup de trafic de persoane”, a conchis Ion Cristoiu.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: