Evenimentul Zilei > Actualitate > Declaraţia ŞOCANTĂ a unei mari VEDETE. Şi-a pus un cap MILIOANE de oameni REVOLTAŢI
Declaraţia ŞOCANTĂ a unei mari VEDETE. Şi-a pus un cap MILIOANE de oameni REVOLTAŢI

Declaraţia ŞOCANTĂ a unei mari VEDETE. Şi-a pus un cap MILIOANE de oameni REVOLTAŢI

Celebrul chitarist al trupei The Rolling Stones, Keith Reichards, a supărat milioane de persoane cu declaraţiile pe care le-a dat într-un interviu pentru publicaţia New York Daily Times.

Keith Richards, care se pregăteşte de lansarea unui nou album solo, a declarat că trupele heavy metal sunt o glumă proastă, în timp ce muzica rap este pentru publicul complet afon.  

"Milioane de fani susţin că iubesc Metallica şi Black Sabbath, iar mie aceste formaţii mi se par nişte glume bune (…) Muzica lor este plictisitoare (…) Foarte multe formaţii nu sunt în stare să execute o sincopă (efect ritmic, cu caracter dinamic, obţinut prin mutarea accentului unei măsuri de pe timpul tare pe cel slab anterior). Doar lovesc în instrumente fără niciun ritm", a susţinut el, potrivit Agerpres.

"Rap – atât de multe cuvinte care spun atât de puţine lucruri. Ceea ce a reuşit până acum muzica rap a fost să demonstreze că lumea este plină de oameni care sunt complet afoni. Ei nu au nevoie decât de un ritm de tobe şi cineva care ţipă pe acest ritm şi sunt fericiţi. Există o piaţă enormă pentru oamenii care nu pot diferenţia o notă muzicală de alta", a mai spus el.

Keith Richards va lansa pe 18 septmebrie noul album solo, intitulat "Crosseyed Heart".