Mircea Beuran, șeful secției de chirurgie de la Spitalul Floreasca, urmează să fie demis, anunță presa, pe surse, în urma cazului femeii (66 de ani) care a ars pe masa de operație, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut.

De asemenea, Direcția de Sănătate a amendat spitalul cu suma de 200.000 de lei. „Și profesorul Beuran a fost amendat de DSP pentru că a semnat și că și-a asumat răspunderea pentru intervenția chirurgicală. Totodată, dânsul nu a primit nicio notificare, niciun mesaj verbal sau scris care să anunțe demiterea sa din funcția de Șef Secție”, ne-au transmis, în exclusivitate, surse din cadrul echipei de avocați ai medicului.

Ministru Victor Costache a anunțat, în cursul dimineții de luni că marți, 7 ianuiarie,  va susține o conferință de presă în care se vor prezenta rezultatele oficiale ale anchetei de la Spitalul Floreasca.

 


IML, informații despre cazul care a cutremurat întreaga țară. Ce arată autopsia

Cazul pacientei arse de la Floreasca. „Un mare nume al medicinei românești a fost târât în mocirlă”


Mircea Beuran a afirmat că nu a fost prezent în sala de operații atunci când s-a petrecut tragedia, fiind chemat să ajute echipa medicală. Medicul va putea să profeseze în continuare.

Trei anchete au fost deschise după acest caz: una de către conducerea spitalului, una de Ministerul Sănătății și una de Poliția Capitalei.


BREAKING NEWS. Pacienta arsă de la spitalul Floreasca a murit!

Beuran face lumină în cazul femeii arse pe masa de operație. „Echipa am găsit-o șocată”

Te-ar putea interesa și: