Juriul a oprit un concurent să mai cânte pe scenă şi este prima data cand se intampla asta intr-o semifinala live. La cât de mult a impresionat în preselecţii, Sergiu Chirilă a avut o prestație mult sub așteptări în semifinale. Tânărul a început să cânte, însă nu a fost lăsat de juriu să-și termine momentu, deoarece a falsat foarte mult și i-a surprins neplăcut pe toți cei care l-au ascultat. Sergiu s-a scuzat pentru prestația slabă, spunând că este răcit. ”S-a gândit mult să cânte sau să nu cânte. Nu știa dacă va putea”, i-a luat Pavel Bartoș apărarea.

"Sergiu merita sa fie votat si sa ajunga in finala,deoarece a avut curajul sa-si prezinte numarul , chiar daca nu a avut posibilitatea sa il prezinte cum isi dorea.Deci votati-l pe Sergiu pentru curajul sau!", s-au revoltat prietenii virtuali pe Facebook.

”Eu cred că nu ar fi dus la capăt tot cântecul. Nu avea cum. Un om care a cântat atât de bine la preselecții nu avea cum să fie pe lângă melodie atât de tare. Era clar că e ceva acolo”, a spus însă Andra.

"As vrea sa o aud pe Andra cantand live cand ii racita si pt Florin Calinescu :crezi ca nu s'a pregatit din timp? Foarte jenant ca ati oprit momentul! El a dat ce a putut mai bine in aceste conditii! Omul asta e de finala!cu toate rautatile voastre…bine ca a mers Cezara care s'a tavalit intruna pe scena,ala da moment de finala", au adăugat alţii.

Romanii au talent 2016 – Semifinala 4: Sergiu Chirila pe romaniiautalent.protv.ro