Dealerul lui Vlad Pascu scapă de pedeapsa cu închisoarea. Decizia instanței

Dealerul lui Vlad Pascu scapă de pedeapsa cu închisoarea. Decizia instanței Vlad Pascu Sursa Foto: Arhiva EVZ

Tudor Duma scapă de pedeapsa cu închisoarea. Cunoscut după pseudonimul Maru, tânărul care îl aproviziona cu droguri pe Vlad Pascu nu va rămâne după gratii. Acesta a primit un an și patru luni de închisoare cu suspendare, după ce a intrat ilegal în farmacia Spitalului Floreasca.

Maru scapă de închisoare

Tudor Duma, zis Maru, a primit 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare. Totodată, instanța a decis ca acesta să presteze muncă în folosul comunității, după ce a spart farmacia Spitalului Floreasca. 

Tânărul a publicat pe rețelele sociale un video în care se afla în incinta Spitalului Floreasca. Pe filmare, Maru a precizat că a pornit în căutarea unor substanțe medicale. De altfel, acesta a reușit să fure din unitatea medicală două pungi cu ser fiziologic.

Vlad Pascu

Vlad Pascu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Decizia nu este însă definitivă

În urma acestui incident, dealerul lui Vlad Pascu a fost ridicat de DIICOT. Luni, instanța a decis ca acesta să primească un an și patru luni de închisoare cu suspendare.

Ne puteți urmări și pe Google News
Maru

Sursa foto: Arhiva EVZ

Potrivit DIICOT,  în perioada ianuarie – septembrie 2023, a cumpărat de la fraţii Constantin, în vederea traficării, diferite cantităţi de canabis.

„În luna aprilie a oferit participanţilor la o petrecere (inclusiv minori), aproximativ 10 grame metamfetamină cristal pentru consum. Totodată, el a deţinut la domiciliul său în vederea traficării o cantitate Fentanyl.”, conform procurorilor.

Maru, obligat să presteze muncă în folosul comunității

Judecătorii au decis ca tânărul să presteze muncă în folosul comunității. În urma perchezițiilor, la domiciliul lui Tudor Duma au fost găsite cartușe de muniție letală

„Actele de urmărire penală au mai relevat că Tudor Duma a deţinut la domiciliul său, fără drept, mai multe cartuşe, cu privire la care, în urma efectuării constatării tehnico-ştiinţifice balistice, s-a stabilit că este muniţie letală, supusă autorizării conform Legii 295/2004 (republicată) privind regimul armelor şi muniţiilor”., conform DIICOT.