Evenimentul ZileiActualitateDe senzaţie! PESCĂRUŞUL SARICHIOI a câştigat la masa verde cu ŞOIMII TOPOLOG

De senzaţie! PESCĂRUŞUL SARICHIOI a câştigat la masa verde cu ŞOIMII TOPOLOG

De senzaţie! PESCĂRUŞUL SARICHIOI a câştigat la masa verde cu ŞOIMII TOPOLOG
Cea mai bună echipă din fotbalul tulcean Pescăruşul Sarichioi Jr. şi-a apărat titlul câştigat anul trecut după ce a câştigat la masa verde cu Şoimii Topolog

Echipa din Topolog a transmis încă de joia trecută Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea o adresă prin care anunţa că din motive obiective nu mai poate deplasa jucători la meciul contra celor de la Pescăruşul Sarichioi din ultima etapă din play-off, informează colegii de la ziarul tulcean Obiectiv de Tulcea. Deoarece tot joi a fost convocată şi comisia de competiţii şi disciplină din cadrul AJF Tulcea, aceasta a hotărât neprogramarea meciului şi omologarea acestuia cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Pescăruşul Sarichioi Jr. Cu 31 de puncte acumulate în clasament, cu patru mai multe decât a acumulat a doua clasată, Delta Aegyssus Tulcea, Pescăruşul Sarichioi a sărbătorit, de la sfârşitul săptămânii trecute, al doilea titlu de campioană câştigat înainte de meciul de Cupa României, programat contra celor de la Luceafărul Slava Cercheză.

Mare derby de promovare: Pescăruşul Sarichioi jr. Vs Gloria Buzău

Campioana judeţului Tulcea, Pescăruşul Sarichioi Jr. va juca astfel contra campioanei din judeţul Buzău, Gloria Buzău, o altă campioană de judeţ cu un nume mare în fotbalul românesc, după ce anul trecut a avut ghinionul să joace barajul de promovare contra echipei Farul Constanţa, echipă care a şi promovat în al doilea eşalon fotbalistic al ţării. Meciurile din barajul de promovare se vor disputa în zilele de 23 iunie la Sarichioi (turul) şi 30 iunie la Buzău (returul decisiv).

 

 

 


Accesează: