Evenimentul Zilei > International > De realegerea lui Trump depinde supraviețuirea Civilizației occidentale. Iată de ce
De realegerea lui Trump depinde supraviețuirea Civilizației occidentale. Iată de ce

De realegerea lui Trump depinde supraviețuirea Civilizației occidentale. Iată de ce

Statele Unite sunt teatrul de război unde Stânga globalizantă dă bătălia finală pentru stăpânirea lumii întregi. Iar Stânga nu se va da în lături de la nimic.

O analiză excepțională a lui Guy Millière pentru Dreuz.

Am spus că cred că Donald Trump va fi reales. Dar am vorbit și de posibilitatea unei catastrofe și de faptul că trebuie observat cu o vigilență  extremă tot ce face Stânga americană.

Și un lucru trebuie subliniat, deoarece nu îl veți găsi niciodată în presa franceză: Stânga americană a devenit cea mai periculoasă Stângă din lumea occidentală. Nu doar pentru că dorește distrugerea Statelor Unite, fără care lumea occidentală ar fi dispărut de mult, dar și pentru că este de un radicalism extrem, iar radicalismul său este contagios.

Politicienii cei mai de stânga din Franța și din Europa sunt mult mai puțin extremiști decât politicienii de stânga americani.

Nu îmi imaginez un politician de stânga european să meargă până acolo încât să susțină vandalizarea a cartiere întregi din marile orașe și distrugerea statuilor personalităților istorice importante. Mai mulți politicieni de stânga americani au mers până acolo. Și continuă, sau păstrează o tăcere echivalentă cu un consimțământ.

Nu îmi imaginez primarul unui mare oraș din Europa să meargă până acolo încât să ceară poliției să nu intervină atunci când revoltații devastează orașul al cărui primar este.

Nu îmi imaginez nici că primarul unui mare oraș din Europa să accepte abandonarea totală a unui cartier întreg din orașul său, cu atât mai puțin centrul, sub stăpânirea unor organizații stângiste criminale. Acest lucru l-a făcut primarul din Seattle. Iar primarul din Seattle, o femeie stângistă, a interzis poliției municipale să acționeze, livrându-i astfel pe locuitorii respectivului cartier legii gloatei.

Stânga americană, în zdrobitoarea ei majoritate, susține reducerea finanțării forțelor de poliție și intenționază să le înlocuiască total sau parțial cu voluntari sociali.

În anumite orașe, ea susține dezmembrarea integrală a forțelor de poliție: este cazul orașului Minneapolis, unde poliția a fost efectiv dezmembrată.

Stânga americană susține o formă de revoluție culturală de tip maoist, făcând tabula rasa cu trecutul, iar distrugerea statuilor se întinde acum și asupra celor ale lui Abraham Lincoln, Thomas Jefferson și George Washington.

Stânga americană are proiecte, care se vor regăsi fără îndoială în programul Democrat, și care, dacă ar fi puse în practică, ar ruina economia americană, ar provoca o recesiune durabilă, al arunca în aer cifrele șomajului, sărăcia și delincvența, și ar lăsa teren liber ascensiunii planetare a Chinei și ascensiunii regionale durabile a republicii islamice Iran.

Stânga americană are un candidat atins de demență senilă, dar speră ca acesta să fie ales prin întreținerea fricii și a tensiunilor extreme, terorizâd alegătorii bănuiți că ar fi Republicani atunci când vor merge la secția de vot.

Ea speră, chiar, evocând prezența virusului și a unui „al doilea val”, să obțină ca alegerile să aibă loc prin corespondență, propice fraudelor.

Ea speră să evite, în numele virusului, orice campanie electorală și orice dezbatere, păstrându-și candidatul la cutie. Acesta, Joe Biden, nu organizează practic nici o reuniune publică și pronunță rareori fraze coerente.

Atunci când reușește, proferează mizerii pe care i le cer alții să le spună și care i-au fost scrise pe o hârtie așezată înaintea lui. De pildă, că Trump pregătește deja „furtul alegerilor” din 2020, și că ar trebui aruncat afară din Casa Albă de către forțele militare.

John Kerry, care participă activ la campania lui Joe Biden, a afirmat recent la un forum la care participa, că dacă Trump va fi reales, acest lucru se va petrece prin fraudă și ar fi nevoie de o insurecție pentru a-l scoate de la Casa Albă.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE