Evenimentul Zilei > Monden > „De ce nu mă pot identifica drept o lesbiană de culoare?” Piers Morgan evidențiază absurditatea ideologiei radicale de gen
„De ce nu mă pot identifica drept o lesbiană de culoare?” Piers Morgan evidențiază absurditatea ideologiei radicale de gen

„De ce nu mă pot identifica drept o lesbiană de culoare?” Piers Morgan evidențiază absurditatea ideologiei radicale de gen

Subliniind absurditatea ideii că bărbații biologici se pot declara pur și simplu femei, Piers Morgan, un bărbat alb care este o personalitatea media britanică, a întrebat de ce nu se poate identifica drept o lesbiană de culoare.

El a făcut acest comentariu în timp ce se certa cu Angelica Malin, o comentatoare de televiziune, la emisiunea „Piers Morgan Uncensored”. Malin a susținut că cei care ar dori să fie femeie se pot autoidentifica drept femeie. „De ce nu pot să mă identific drept o lesbiană de culoare?”, a întrebat Morgan. Malin a părut să indice că sugestia lui Morgan ar duce problema la un „statut absurd”.

Morgan a susținut că ușa spre absurd este deja deschisă, explicând că „dându-i statutul de „nelimitată” (…) Oricine poate spune: „Sunt femeie”. Așa că vă întreb pur și simplu, de ce nu pot și eu?”. Malin a ripostat, susținând că acest argument „ridiculizează persoanele trans”.

Piers Morgan, despre absurditatea ideologiei radicale de gen

Totuși, Morgan a susținut că poziția ei ridiculizează persoanele transsexuale. El a spus că, deși are respect pentru persoanele care se supun unor operații de schimbare de sex, nu îi respectă pe cei care pur și simplu se declară femei și apoi insistă să obțină drepturi pentru femei și posibilitatea de a distruge concurentele de sex feminin în probele atletice. Morgan a evidențiat anterior absurditatea sugerând că se identifică drept un „pinguin cu două spirite”.

„La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii. Sunt femeie”, a glumit Morgan la finalul segmentului. Adepții ideologiei radicale de gen s-au făcut de râs miercuri, insistând asupra includerii femeilor transsexuale în timp ce marcau Ziua Internațională a Femeii. Premierul canadian Justin Trudeau și guvernatorul Arizonei, Katie Hobbs, au declarat amândoi că „femeile trans sunt femei”. Iar în timpul unei ceremonii de decernare a Premiului Internațional pentru Femeile Curajoase de la Casa Albă, una dintre persoanele premiate a fost o femeie transsexuală.

sursa: theblaze.com