O controversată brunetă devenită celebră a fost filmată în ipostaze incendiare la studioul de înregistrări. Este vorba de Bianca Pop, care vrea să se lanseze și în lumea muzicii despre care a vorbit cu multă bucurie în ultimele zile.

Potrivit imaginilor, se văd gesturile lascive făcute de controversata brunetă în fața lui DeSanto. Unii dintre internauți au reactionat imediat. Ei au spus că mișcările lascive făcute de cea care a fost ispita de la “Insula Iubirii” ar atrage orice bărbat cu inima sensibilă.

Ce surprize muzicale pregătește Bianca Pop

Bianca Pop a devenit celebră după ce a participat la proiectul de televiziune de la Antena 1 “Temptation Island – Insula Iubirii”. Ea s-a aflat apoi în lumina reflectoarelor din cauza unor gafe și incidente. Ea a anunțat că dorește să se lanseze și pe scena muzicii din România.

Ea a declarat că pregătește intens lansarea a cinci melodii. Ea a apărut recent într-o filmare realizată în studioul de înregistrări, unde a fost și artistul DeSanto.

“Vreau ca videoclipurile care vor ieși zilele acestea pe piață să mă arate așa cum sunt eu. Adică, sexy și talentată”, a spus Bianca Pop, într- o filmare postată pe rețelele de socializare.

Din galeria foto a articolului, se vede că bruneta era îmbrăcată într-o lenjerie intimă transparentă care ave o croială sexy. Ea s-a urcat pe masă și a dansat lasciv.

“Mie îmi plac manelele… la maximum!”

O controversată brunetă devenită celebră a fost filmată în ipostaze incendiare la studioul de înregistrări. Este vorba de Bianca Pop, care vrea să se lanseze și în lumea muzicii despre care a vorbit cu multă bucurie în ultimele zile. Potrivit imaginilor, se văd gesturile lascive făcute de controversata brunetă în fața lui DeSanto. Unii dintre internauți au reactionat imediat. Ei au spus că mișcările lascive făcute de cea care a fost ispita de la “Insula Iubirii” ar atrage orice bărbat cu inima sensibilă.

 

Unde își face Bianca Pop vacanța

Bruneta este în staţiunea de vacanţă Marina d’Or. Iar astăzi a făcut un live pe Facebook. După cum se poate vedea în clipul de mai jos, chiar dacă este la o terasă de fițe, ea a început să își unduiască trupul pe ritmul unei melodii care se auzea. “Tot ceea ce mi se întâmplă este o alegere pe care am făcut-o, iar dacă nu-mi place, pot face oricând o altă alegere” este unul dintre mesajele transmise pe rețelele de socializare de Bianca Pop din Spania.

“Îmi place să cânt, o să iau și lecții de canto. Momentan mă ajută Desanto, la el am înregistrat. Voi lansa 3 piese, la rând. Sper să ajung pe primul loc în trending pe Youtube cu ele. Este visul meu din copilărie, îmi place la nebunie să cânt și voi reuși să îl întrec și pe Jador, potrivit .cancan.ro.

potrivit .cancan.ro.