Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost mare atacant al lui Real Madrid îi liniștește pe români. „Daum va duce sigur echipa la Campionatul Mondial”
Un fost mare atacant al lui Real Madrid îi liniștește pe români. „Daum va duce sigur echipa la Campionatul Mondial”

Un fost mare atacant al lui Real Madrid îi liniștește pe români. „Daum va duce sigur echipa la Campionatul Mondial”

Davor Suker, fost mare atacant al echipei Real Madrid, este convins că naționala României va ajunge la Campionatul Mondial din Rusia, sub comanda lui Choristoph Daum.

Prezent la București, la prezentarea logoului Campionatului European din 2020, Davir Suker, fost mare atacant al echipei Real Madrid, a vorbit și despre prima reprezentativă a României. Croatul este impresionat de selecționerul Christoph Daum și a spus că, sub comanda tehnicianului german, „tricolorii” se vor califica la Campionatul Mondial din Rusia, ce se va desfășura în 2018.

„Aveţi un antrenor extraordinar, aveţi o federaţie minunată, este o plăcere să lucrăm cu Federaţia Română de Fotbal şi ceea ce aş vrea să spun că ceea ce este mai important este că trebuie să staţi alături de echipă, 365 de zile, nu este doar un meci, sunt zece şi sunt sigur că România va fi în Rusia 2018. Din experienţa mea ca preşedinte al Federaţiei Croate, noi nu am încercat varianta cu un antrenor străin, dar ştiu din perioada în care am jucat în Germania că  Daum este un antrenor excelent şi va duce sigur echipa la Campionatul Mondial”, a spus Davor Suker.