Moartea lui Dănuț Caramihai a luat prin surprindere grupul Vouă: A plecat dintre noi, total neașteptat

A murit fondatorul grupului „Vouă”. Nu va fi înmormântat creștinește. Sursa foto Facebook

Fondatorul grupului „Vouă” a murit duminică, 21 ianuarie. Tragica veste a fost anunțată de colegii acestuia, care au anunțat că artistul va fi incinerat.

Dănuț Caramihai, unul dintre membrii grupului Vouă, a murit, au anunțat colegii săi. Aceștia au declarat că nu îl vor uita niciodată pe cel care i-a făcut să zâmbească și care a contribuit din plin la succesul Grupului Vouă.

Dănuț Caramihai a murit

„CÂTĂ DURERE…Suntem în această familie unită de peste un deceniu, ați urmărit imagini de la spectacolele noastre din toată țara, ținute cu zâmbetul pe buze…Când pierzi pe cineva drag din familie, cuvintele sunt neputincioase să-ți exprimi durerea! A plecat dintre noi, total neașteptat, Dănuț Caramihai, cel mai luminos membru al trupei , lăsând un gol imens în sufletele noastre! În mod sigur, nu-i vom uita niciodată zâmbetul celui care a contribuit din plin la succesul Grupului VOUĂ și în anii ’80, când era student, și în ultima perioadă! Mulțumim pentru pentru TOT, Dănuț !!!”, au spus membrii grupului „Vouă” pe Facebook.

Dănuț Caramihai va fi incinerat

Sicriul cu trupul artistului va fi depus, luni, la Capela Cimitirului Belu. „Ceremonia de la Crematoriul Vitan Bârzești va avea loc marți la ora 13:00”, a anunțat, tot pe Facebook, Ovidiu Mihăilescu, prietenul și colegul lui Dănuț Caramihai.

„Ne rugăm ca prietenul nostru Dănuț Caramihai, unul dintre sufletele mari de la Vouă, să fie iertat, odihnit de Dumnezeu și să cânte măcar puțin și Acolo Sus în Cer!” a transmis actorul Florin Nan. Colegii lui Dănuț Caramihai au spus că acesta nu și-a dorit să fie înmormântat creștinește, ci să fie incinerat.

Cum a apărut Grupul Vouă

Grupul Vouă a apărut pentru prima oară în urmă cu aproximativ 42 de ani. Se întâmpla în februarie 1982, când Adrian Fetecău, pe atunci student în anul V la Facultatea TCM a Institutului Politehnic Bucureşti, a părăsit Cenaclul Lumină Lină.

Grupul s-a făcut remarcat în 1985, când au susținut un spectacol la Slănic Moldova și când au fost felicitați de actorul Constantin Codrescu. Apoi, Vouă a devenit o constantă a mişcării culturale studenţeşti şi până la Revoluţie a susținut 125 de spectacole cu casa închisă în Teatrul Maria Filotti din Brăila, unde director era Constantin Codrescu.