Daniela Crudu: "Nu îmi dau demisia de la Antena 1 pentru că nu am niciun motiv să o fac"

Daniela Crudu: "Nu îmi dau demisia de la Antena 1 pentru că nu am niciun motiv să o fac"

S-a zvonit că Daniela Crudu ar părăsi emisiunea "Un Show Păcătos", difuzată de postul TV Antena 1. Mai mult decât atât, asistenta ar fi pregătită să iasă din lumina reflectoarelor şi să se retragă din lumea televiziunii. Dan Capatos infirmă, însă, zvonurile legate de asistenta sa.

Daniela Crudu a infirmat informaţiile apărute în cursul acetei zile în presă, potrivit cărora intenţionează să părăsească echipa emisiunii de la Antena 1. Daniela rămâne, alături de Mădălina Pamfile, asistenta emisiunii "Un show păcătos".  "Nu îmi dau demisia de la Antena 1 pentru că nu am niciun motiv să o fac. Le sunt foarte recunoscătoare tuturor colegilor mei şi, în special lui Dan Capatos, pentru şansa oferită atunci când mi-au propus să devin asistentă în show. Mă simt foarte bine la 'Un show păcătos', mă înţeleg foarte bine cu întreaga echipă şi, în plus, pe parcursul perioadei în care am lucrat la Antena 1 am fost implicată într-o serie de alte proiecte emisiuni, ca 'În puii mei', show-ul din noaptea de Revelion sau emisiunea lui Dan Negru, 'Demascarea', care va începe chiar duminica aceasta", a declarat Daniela Crudu. Contactat de EVZ, Dan Capatos a spus că nu se pune problema ca Daniela Crudu să părăsească emisiunea "Un Show păcătos", mai ales că asistenta are pregătite pentru acestă vară mai multe proiecte importante pe litoral alături de echipa Antenei 1. "Pe Daniela Crudu o veţi vedea cu siguranţă în următorul sezon al emisiunii", a asigurat Capatos fanii brunetei. Daniela Crudu şi-a semnat, deja, demisia, însă, a ajuns la o înţelegere cu cei din conducerea Intact să rămână în emisiune până la finalul sezonului, pe 2 august. "Nu o mai lasă Mihai (n.r. Mihai Costea, iubitul ei). Au avut o discuţie şi el a insistat să nu mai apară la televizor. Deşi decizia era luată de mai multă vreme, picătura care a umplut paharul a fost discuţia cu Gigi Becali de luni noapte", scriu şi jurnaliştii tabloidului "Click", citând surse apropiate vedetei.

În presa de scandal s-a mai relatat despre faptul că Mihai Costea a pus piciorul în prag atunci când a considerat că iubita sa face gesturi deplasate. Recent, acesta i-a interzis să mai meargă la petrecerile din club, în încercarea de a-i tempera stilul de viaţă nonconformist. Iar vorbele grele adresate Danielei Crudu de către finanţatorul Stelei, Gigi Becali, au determinat această decizie finală. Becali are doi jucători de fotbal combinaţi cu asistente ale lui Dan Capatos, Daniela Crudu, respectiv Mădălina Pamfile. Cruduţa are o relaţie cu Mihai Costea, iar Pamfile, care a debutat în lumea mondenă sub titulatura "eleva lui Mazăre", formează un cuplu cu jucătorul Gabi Matei. Vizibil îngrijorat de prestanţa jucătorilor săi pe terenul de fotbal, Becali a declarat că "El e distrus, are calităţi extraordinare native, dar e pe altă planetă. Nu-l mai interesează de fotbal, se gândeşte numai la păsărica lui Daniela Crudu".

  • Gigi Becali "se bagă" peste stelişti şi în pat: "Cruduţa l-a nenorocit pe Costea. Pamfile i-a rupt genunchii lui Matei!"
  • Daniela Crudu plânge în hohote. Mihai Costea o ţine ostatecă. VEZI CE I-A MAI FĂCUT

Ne puteți urmări și pe Google News