Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Savu DEZVĂLUIE CUM A SCĂPAT Victor Ponta de atacurile internaționale
Daniel Savu DEZVĂLUIE CUM A SCĂPAT Victor Ponta de atacurile internaționale

Daniel Savu DEZVĂLUIE CUM A SCĂPAT Victor Ponta de atacurile internaționale

Senatorul Daniel Savu, fost membru al comisiei de Control al SRI face o serie de dezvăluiri după publicarea unei noi înregistrări a lui Sebastian Ghiță. El a povestit la RTV cum Victor Ponta a cerut să vorbească în fața Comisiei de Control a SRI și cum a renunțat la cerere după o întâlnire cu generalul Coldea. Imediat, atacurile internaționale asupra fostului premier ar fi încetat.

Potrivit dcnews, Daniel Savu a menționat la România TV că Victor Ponta, întrebat de șefii PSD despre multitudinea de dosare din 2015, a spus că dorește să facă dezvăluiri în fața comisiei de Control A SRI

Atunci când a văzut noua înregistrare publicată de Sebastian Ghiță, Daniel Savu a preciza că acum a înțeles ce s-a întâmplat în 2015, la ședința comitetului executiv al PSD. La acea ședință, Victor Ponta a spus că vrea să facă dezvăluiri în fața comisiei de control a SRI.

Savu a povestit cum, după ce s-a aflat de această intenție a lui Victor Ponta, Ghiță i-ar fi propus să meargă la o vilă secretă a SRI și să discute cu generalul Coldea. Ulterior acestei discuții, Ponta a renunțat să mai ceară audierea la Comisia de Control a SRI. Din acel moment, Savu spune că atacurile internaționale la adresa lui Victor Ponta ar fi încetat.