Evenimentul Zilei > Politica > DANIEL GHIŢĂ a părăsit PRU. Încotro se îndreaptă CAMPIONUL MONDIAL la KICKBOXING
DANIEL GHIŢĂ a părăsit PRU. Încotro se îndreaptă CAMPIONUL MONDIAL la KICKBOXING

DANIEL GHIŢĂ a părăsit PRU. Încotro se îndreaptă CAMPIONUL MONDIAL la KICKBOXING

Liderul celebrei Patrule Vlad Țepeș a demisionat din Partidul România Unită condus de deputatul Bogdan Diaconu, acuzând faptul că ”locul său este numai acolo unde aceste principii sunt respectate”.

Despre PRU se mai vorbește de o lună încoace numai cu privire la demisii, mulți lideri ai formațiunii plecând din PRU. Demisia lui Daniel Ghiță, campion mondial de kickboxing, este de departe cea mai răsunătoare dintre ele. Mare parte din cei care au plecat din PRU s-au alăturat Forței Naționale, partidul nășit de Marine Le Pen în România și afiliat la mișcarea naționaliștilor europeni. Din informaţiile noastre şi Daniel Ghiţă va avea aceeaşi destinaţie politică.

"Am luat decizia să demisionez din Partidul România Unită. Sunt un naționalist și un activist hotărât și voi lupta pentru principii corecte și pentru binele poporului român până la capăt. Locul meu este numai acolo unde aceste principii sunt respectate. Defrișarea pădurilor m-a forțat să intru în politică. Rămân în politică pentru a-mi apăra țara! NIHIL SINE DEO”, este mesajul postat de Daniel Ghiță pe pagina sa de facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: