Evenimentul Zilei > Justitie > Daniel Dragomir anunţă NOI DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: „Voi explica apropierea şi relațiile dintre Coldea-Kovesi şi unii din “penalii” de astăzi”
Daniel Dragomir anunţă NOI DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: „Voi explica apropierea şi relațiile dintre Coldea-Kovesi şi unii din “penalii” de astăzi”

Daniel Dragomir anunţă NOI DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: „Voi explica apropierea şi relațiile dintre Coldea-Kovesi şi unii din “penalii” de astăzi”

Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI, continuă seria dezvăluirilor explozive. Mai exact, acesta a anunţat pe blogul său că, astăzi, este chemat să depună mărturie în fața comisiei speciale de anchetă a Parlamentului României. Sufrageria lui Oprea, noaptea alegerilor din 2009, DGIPI, SRI şi alte personaje grele, sunt doar câteva dintre temele pe care acesta le va aborda, rând pe rând, în faţa comisiei. Reamintim că Dragomir a făcut, în ultima perioadă,o serie de dezvăluiri explozive despre peisajul justiției din România și despre bonomul DNA-SRI, precizând, cu referire la dosarul Black Cube în care este cercetat, că „statul paralel lucrează și își continuă presiunile”.

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 se reuneşte din nou luni, începând cu ora 14.30, preşedintele comisiei anunţând încă de acum câteva zile că vor fi invitaţi Elena Udrea, Daniel Dragomir, Doru Paraschiv şi Marian Hăpău. Reamintim în acest context de celebra listă făcută de Daniel Dragomir, lista celor 65 de persoane care ar urma să ajungă în faţa Comisiei de Anchetă pentru a confirma sau infirma dezvăluirle făcute de fostul ofiţer. 

 

Daniel Dragomir despre STATUL PARALEL și PRESIUNI în Black Cube: „Haideți să ne judecăm, public, să vadă toată lumea mizeria din dosar”

 

Redăm mesajul postat de Daniel Dragomir pe blogul său dragomirdaniel.ro:

„Astăzi, 30 octombrie, ora 14:30, sunt invitat să depun mărturie în fața comisiei speciale de anchetă a Parlamentului României. Astăzi, 30 octombrie, ora 14:30, sunt invitat să depun mărturie în fața comisiei speciale de anchetă a Parlamentului României.

Daniel Dragomir despre firme acoperite și COLDEA-KOVESI: „PEŞTII MARI au scăpat. Microsoft şi ANRP” REACȚIE DURĂ a SRI

Voi prezenta Parlamentului și publicului o serie de aspecte de care am cunoștință despre:

Noaptea alegerilor din 2009, sufrageria domnului Oprea, personajele prezente, atmosfera, rolul și locul fiecărui comesean, situația tensionată, activități și semnificații ale acelei nopți;
Anul 2009, un război politic acerb la suprafață, care s-a exprimat printr-un război crâncen al serviciilor în subterane. Despre SRI, Ministerul de Interne, DGIPI și alte personaje. Despre anul 2009 pe care l-am trăit eu în SRI;

 

Daniel Dragomir, DEVĂLUIRI-BOMBĂ! Documentul care arată, încă o dată, că „SRL COLDEA” uzurpa puterile Statului

Alegerile din 2009, despre soft-uri, sondaje și personaje, rezultate și exit-polluri, telefoane în miez de noapte și altele. Despre o bătălie pe viață și pe moarte pentru funcții și libertate.
Anul 2010, după alegeri, după ce băieții și fetele din vârful statului au înțeles că pot folosi instituțiile pentru ei (fără nicio grijă) și cum au înțeles că puterea era de fapt la ei.

Voi explica începuturile Statului Paralel. Voi explica apropierea și relațiile dintre Coldea-Kovesi și unii din “penalii” de astăzi.

TURTURICĂ, TAPALAGĂ și Sorina MATEI, în BIROUL lui SRL Coldea. Referate de ARESTARE, de la SRI la Parchete. DOVEZI FOTO – LIVE

Despre sfidarea cetățenilor României. 

Am convingerea că istoria recentă a României trebuie cunoscută, cu bune și cu rele. Cred că este important ca cetățenii României să afle toate subteranele ultimilor ani.

Cred că România are nevoie astăzi mai mult decât oricând de Adevăr. În așa fel ca greșelile să nu se mai repete. În așa fel încât bruma de democrație din țara noastră să reziste și să poată oferi viitorul unui popor liber stăpân pe destinele sale.

Cine este POLITICIANUL SUSȚINUT de SRI, pomenit de Daniel Dragomir și anunțat de Claudiu Manda

Nu este despre penali sau despre torționari. Este despre aflarea Adevărului și clădirea viitorului acestei țări pe baze solide, nu pe minciuni, jocuri subterane, dosare contrafăcute, cătușe, amenințări, destine distruse.

Trebuie să o fac și trebuie să o facem, cu toții. Pentru viitorul copiilor noștri. Lor le suntem datori.