În cadrul unui interviu dat pentru România Liberă, Daniel Dragomir spune că în dosarul Black Cube sunt multe lucruri neclare, menționând și legătura lui Dan Adamescu de acest dosar, dar și a jurnalistului Dan Tapalagă.

VIZITELE șefei DNA, luate la PURICAT! Decizia Comisiei de Control bagă SPAIMA în BINOMUL SRI-DNA. Unde este căutată Kovesi – News Alert!

„Ar putea fi interpretat ca un răspuns care ține de interiorul dosarului penal. Dar știu un lucru foarte clar: că au existat în spațiul public persoane care au dorit să lege numele lui Dan  Adamescu de acest dosar din rațiuni… de ei știute. Sper ca DIICOT să clarifice acest lucru, mai ales că procurorii au audiat diverse persoane din spațiul public în legătură cu numele lui Adamescu.

Mă refer aici la Dan Tapalagă, care nu figurează ca martor în dosar și totuși a fost audiat. Din ce știu, Dan Tapalagă s-a autoinvitat la sediul DIICOT și a purtat mai multe discuții cu procurorii de caz. Am cerut să mi se pună la dispoziție declarația dumisale și ce calitate are în dosar. Mi s-a spus că a avut numai o discuție informală cu anchetatorii. Eu atât știu, că au existat trei persoane – Tapalagă, Ghiță și Dan Andronic – care au avut discuții cu procurorii. Prin avocat, am cerut declarațiile celor trei și mi s-a răspuns că discuțiile cu anchetatorii au fost numai unele de natură informală,” spune Daniel Dragomir pentru jurnaliștii de la România Liberă.

UPDATE. AVERTISMENTUL Elenei Udrea înainte de audierile în Comisia SRI:„O să spun cum s-a contruit acest stat paralel în România!”

Ponta VA FI AUDIAT. Detalii explozive, MIZĂ URIAŞĂ, NEWS ALERT!

Completând despre situația dosarului Black Cube, Dragomir spune că „În acest dosar sunt câteva întrebări fără răspuns. În primul rând, acest caz a fost prezentat ca un mare caz de spionaj împotriva șefei DNA. Și avem în acest caz câteva fracturi de logică. Dacă șefa DNA a fost ținta acestei operațiuni de spionaj înseamnă că e un lucru extrem de grav. Și dacă acest lucru s-a întâmplat și a fost o amenințare gravă la adresa șefei DNA și a integrității sale, întrebarea logică este de ce acest dosar după aproape doi ani de cercetări nu este finalizat și trimis în instanță? În al doilea rând, șefa DNA nu are calitate de persoană vătămată în acest dosar.

În al treilea rând, șefa DNA a afirmat de nenumărate ori că știe cine a plătit, cum a plătit și de ce – inclusiv zilele trecute la Bruxelles – ori de ce dânsa nu sesizează oficial aceste fapte la DIICOT? Așa cum am solicitat personal încă de anul trecut. Doresc ca dânsa să sesizeze oficial organele de anchetă asupra cestor fapte și dovezi, pe care spune că le deține. Ori în acel dosar sunt lucruri pe care cineva nu vrea să le ancheteze pe mai departe și să ajungă, cum este normal, în fața instanței de judecată, ori acel dosar este o mizerie! Așa că DIICOT a realizat că nu poate trimite acel dosar la instanță și-l lasă așa… în uitare.”

Declarații incendiare în Comisia SRI: “Majoritatea miniștrilor au fost ascultați pe mandate de siguranță națională”.

Întreg interviul pe romanialibera.ro