Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil sare la gâtul influenserițelor
Dani Oțil sare la gâtul influenserițelor

Dani Oțil sare la gâtul influenserițelor

Dani Oțil sare la gâtul influenserițelor. După Oana Zăvoranu care are treabă multă cu vedetele care câștigă bani din mediul online, cunoscutul prezentator are și el ceva de spus. Ce treabă credeți că are vedeta celui mai vizionat matinal cu acestea?

Dani Oțil sare la gâtul influenserițelor și o pune pe logodnica sa să se laude. Asta după ce a urcat-o pe eleganta logodnică într-o dubă și o duce departe. A pus și muzică adecvată în fundal: „Sunt șofer de camion, eu conduc, eu sunt patron. Eu aduc banii cu sacul, eu driblez când dau cu capul”.

Gabriela Prisăcariu, într-un palton elegant, cu inelul de logodnă cu diamante pe deget era tot ce lipsea atmosferei din duba lui Oțil. În spate se văd căștile de protecție. Tânăra apreciază la maxim atmosfera, însă Dani Oțil mai are ceva de spus. El sare la gâtul influenserițelor.

„Ia spuneți, influenserițelor, vă dați numai cu mașini scumpe, cu Bentley? Dar cu duba ați fost?!”, le-a întrebat prezentatorul  celebrei emisiuni matinale de la Antena 1. „Ia arată-le poșeta!”, îi cere Oțil logodnicei sale, și încearcă să o filmeze în timp ce aceasta, puțin jenată, încearcă să ascundă „bijuteria” din piele.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.