Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă, legături MISTERIOASE cu MOSCOVA? Premierul a fost NOMINALIZAT de PROPAGANDA RUSĂ drept „omul politic român al anului 2018”
Dăncilă, legături MISTERIOASE cu MOSCOVA? Premierul a fost NOMINALIZAT de PROPAGANDA RUSĂ drept „omul politic român al anului 2018”

Dăncilă, legături MISTERIOASE cu MOSCOVA? Premierul a fost NOMINALIZAT de PROPAGANDA RUSĂ drept „omul politic român al anului 2018”

Se pare că Viorica Dăncilă a devenit politicianul preferat la propagandei ruse. Miercuri, Sputnik, un site controlat şi sponsorizat de Kremlin, a publicat un articol plin de laude la adresa premierului, lansând un sondaj în care Dăncilă este nominalizată la categoria „omul politic român al anului 2018”.

Premierul României este descries ca „un om politic s-a dovedit o uriașă supriză, dovedind calm, pricepere și, peste toate, un nivel al demnității mult peste ce am văzut în ultimii ani”.

„Prima femeie din istoria ţării care conduce Guvernul a avut intervenţii memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne şi internaţionale, la şedinţele Cabinetului sau în diverse interviuri şi conferinţe de presă”, se arată în articolul Sputnik.

Viorica Dăncilă a devenit prefera propagandei ruseşti după discursul din Parlamentul European în care premierul a afirmat că nu a venit să dea socoteală. Sputnik a catalogat imediat momentul drept unul istoric, afirmând că „sunt cuvinte pe care niciun premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: