Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă, bătută de un protestatar? A fost o adevărată criză de nervi: „Îmi bag mâna în părul ei!”
Dăncilă, bătută de un protestatar? A fost o adevărată criză de nervi: „Îmi bag mâna în părul ei!”

Dăncilă, bătută de un protestatar? A fost o adevărată criză de nervi: „Îmi bag mâna în părul ei!”

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost amenințată cu bătaia de către o femeie. Aceasta a încercat să discute cu persoana nemulțumită, dar liderii PSD nu au lăsat-o.

Premierul Viorica Dăncilă a avut parte de un moment tensionat, în vizita efectuată la spitalul din Bârlad. O femeie a apostrofat-o, iar Dăncilă a încercat să vorbească cu aceasta, însă liderii PSD nu au lăsat-o.

Femeia:„Doamna Dăncilă, nu vă este rușine să veniți aici?”

Dăncilă:„De ce?”

Liderii PSD au sărit imediat în apărarea Vioricăi Dăncilă și în ciuda faptului că premierul a dorit să discute cu femeia, cei de la PSD nu au lăsat-o.

Buzatu:„Dă-i drumul de aici!”

Femeia:„Vedeţi-vă de treaba dumneavoastră şi nu puneţi mâna pe mine!”

Buzatu:„Stai cuminte!”

Femeia:„La Vaslui vă faceţi legile, nu la Bârlad!”

Buzatu:„Judeţul Vaslui m-a ales aici, cu o majoritate de 64%!”

Femeia:„Numai analfabeţi şi asistaţi sociali. Nu v-ar fi ruşine!”

Intervine alt lider PSD:„Aţi învăţat placa asta cu „să va fie ruşine” şi o spuneţi peste tot. De ce să ne fie ruşine?”

Femeia:„Păi ne putem mândri cu dumneaei [cu Viorica Dăncilă – n.r.]? Ne putem mândri? [..] E oficialitate? A scos ţara din noroaie, aşa-i?”

Mai mulţi lideri PSD s-au adunat în jurul ei, însă femeia nu a renunţat. În cele din urmă, aceştia au invitat-o să discute cu premierul Viorica Dăncilă în incinta spitalului. Femeia nu a dat curs invitaţiei, replicând: „Nu pot, că dacă intru fac criză de nervi acolo şi-mi bag mâna în părul ei! Deci îmi bag mâna în părul ei, vă jur!”, informează Epochtimes.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri, că nu se teme că va fi schimbată din funcţie și că este absolut normal ca partidul să monitorizeze activitatea guvernamentală.      

„Nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci, trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuie. Este normal ca partidul să monitorizeze ceea ce face Guvernul pentru că suntem un guvern politic. Avem susţinerea partidului, a preşedintelui, şi este normal să fim monitorizaţi.”, a declarat Viorica Dăncilă.