După ce a început ședința, liniștea a pus stăpânire pe holurile Parlamentului. Cel mai proabil, membrilor PSD le-au fost luate telefoanele. Chiar și așa, am reușit să aflăm că, astăzi, în ședința CEx, Dăncila și-a declarat susținerea pentru Dragnea. Pe lângă asta, premierul a mai punctate că nu o să plece din Guvern.

 

La polul opus, o avem pe Gabriela Firea care, conform acelorași surse, „e foc și pară și „o ține pe a ei”. Înainte să intre în ședință, primarul general al Capitalei a declarat că miza CEx al PSD de astăzi este excluderea a doi miniștri din Guvern, dar şi a ei, în urma atacurilor dure direcţionate spre preşedintele social-democraţilor. „Cred că miza de astăzi este excluderea mea, pentru că am avut curajul să spun că Dragnea nu și-a respectat angajamentele față de români”, a declarat primarul cu câtva ore în urmă.

 

În ceea ce îl privește pe Paul Stănescu, unul dintre tei trei grei care au semnat scrisoarea,  acesta spune că Legea amnistiei si grațierii trebuia dată mai demult deoarece oamenii nevinovați sunt încă în închisoare. În această ședință tensionată, Laurentiu Nistor a facut apel la pace.

 

Te-ar putea interesa și: