Dan Voiculescu, la sediul Poliţiei Ilfov. Mogulul a anunţat că dă în judecată Deutsche Welle: "Au scris un articol foarte urât, murdar despre mine"

Dan Voiculescu, la sediul Poliţiei Ilfov. Mogulul a anunţat că dă în judecată Deutsche Welle: "Au scris un articol foarte urât, murdar despre mine"

Dan Voiculescu s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul Poliţiei Ilfov, pentru un control judiciar. Cu această ocazie, el a anunţat că va da în judecată publicaţia Deutsche Welle, nemulţumit de articolele care s-au scris la adresa lui.

„Deocamdată ieri s-a semnat un proces împotriva lui Deutsche Welle, o istituție serioasă de felul ei. Dar există un om acolo, Petre Iancu, care are un director, care probabil vor trebui să plătească 400 de mii de euro. O parte din acești bani, dacă nu chiar toti vor fi direcționați către Academia Media, pentru tinerii care vor să intre în media. Vor fi burse gratuite”, a declarat Dan Voiculescu, potrivit b1.ro.

Acesta este nemulţumit de un articol pe care publicaţia la scris, referitor la el şi i-a acuzat pe jurnaliştii Deutsche Welle că "au depăşit orice limită".

Contactat de B1 TV, redactorulo-şef al redacţiei în limba română a publicaţiei Robert, Schwartz, s-a arătat surprins de gestul omului de afaceri:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Probabil că este obișnuit cu un stil de lucru la antenele pe care le patronează. La noi se lucrează onest, de aceea sunt luat prin surprindere și aștept să văd la ce se referă concret domnul Voiculescu. Dar știind articolele noastre, îmi dau seama că exagerează ca de obicei”, a declarat Schwartz pentru B1 TV.