Dan Petrescu a semnat un nou contract cu CFR Cluj. Angajamentul este valabil până în vara anului 2022, iar salariul anual, plus bonusuri poate ajunge la 1,8 milioane de euro pe an, potrivit Pro Sport. Astfel, Dan Petrescu rămâne să se mențină de departe cel mai bine plătit antrenor din România. Victor Pițurcă a avut la Craiova 200.000 de euro pe sezon, iar Bogdan Vintilă 60.000 de euro la FCSB.

Totodată, tehnicianul campioanei este pe locul 4 în topul celor mai bine plătiți antrenori români, după Cosmin Olăroiu, Răzvan Lucescu și Laurențiu Reghecampf. În cazul în care Dan Petrescu se va califica an de an în cupele europene, ar urma să primească în total 4,5 milioane de euro.

Dan Petrescu, salariu regesc

Dan Petrescu a fost ofertat din Kazahstan și Rusia, dar a ajuns la concluzia că poate face bani frumoși și în România. Decizia „Bursucului” este strâns legată de atragerea unui puternic sponsor, care a semnat o înțelegere valabilă pe 3 ani cu clubul clujean. Este vorba despre zeci de milioane de euro și bonusuri care vor crește în funcție de performanțe.

Dan Petrescu este lider în Liga 1 după 22 de etape, cu 44 de puncte, cu 4 peste Astra Giurgiu și la 5 în fața celor de la FCSB – însă care are și un meci mai puțin. În afară de campionat, miza mare este și în Europa League, unde CFR Cluj joacă în șaisprezecimile competiției, în fața celor de la Sevilla. Prima manșă este stabilită pe 20 februarie, iar returul, pe 27 februarie.

Te-ar putea interesa și: