Dan Nicorescu, milionarul care și-a cumpărat mașini pentru fiecare anotimp. Au costat o avere, dar l-au lăsat baltă

Dan Nicorescu, milionarul care și-a cumpărat mașini pentru fiecare anotimp. Au costat o avere, dar l-au lăsat baltă

Dan Nicorescu este milionarul atipic, ce nu se ferește să își expună averea, ba mai mult face paradă cu ea. Drept urmare, mașinile sunt cele mai la îndemână pentru a fi arătate, așa că acesta și-a cumpărat multe și scumpe.

Practic pentru fiecare anotimp, milionarul are câte un bolid de lux care valorează sute de mii de euro. „Pentru fiecare anotimp am considerat că este nevoie de o mașină. La ultima evaluare, mașinile erau estimate la în jur de un milion, jumătate de milion”, a spus atunci Dan Nicorescu.

Milionarul nu se dă înapoi de la nimic

În cele din urmă colecția lui de mașini a ajuns să coste aproape 2 milioane de euro. Acesta are mai multe mașini după cum urmează. Un  Lamborghini Aventador galben în valoare de 250.000 de euro. Mai deține și un Aston Martin DBS Superleggera, de culoare gri care costă 350.000 de euro, dar și un Bentley Continental GT  de 300.000 de euro.

Perla coroanei este un Ferrari Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro. De asemenea Nicorescu mai are și un Rolls Royce Phantom Coupe de 500.000 de euro. Doar că spre exemplu Ferrari l-a mai lăsat la greu, chiar și în trafic. Atunci milionarul a trebuit să ceară current de la alți șoferi. Pe de altă parte, Nicorescu este departe de a fi disciplinat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Colecții de obiecte de lux, dar mai puțin de bune maniere

Astfel că de multe ori a fost surprins parcând chiar și pe locurile pentru oameni cu dizabilități. De altfel, milionarul nu colecționează doar mașini. Acesta are și ceasuri extrem de scumpe pe care le afișează atunci când iese cu vreo domnișoară de oraș.

Cert este că tot atunci afișează și maniere mai puțin agreate, cum ar fi spre exemplu scobitul în nas. Cu toate acestea în calea milionarului nu pare să stea nimic dacă se simte bine, indiferent de neplăcerile pe care le cauzează celorlalți.