Evenimentul Zilei > Actualitate > Cuvine grele la adresa lui Mario Iorgulescu. Ce i-a transmis văduva lui Dani Vicol
Cuvine grele la adresa lui Mario Iorgulescu. Ce i-a transmis văduva lui Dani Vicol

Cuvine grele la adresa lui Mario Iorgulescu. Ce i-a transmis văduva lui Dani Vicol

Gravul accident provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia a murit Dani Vicol, a lăsat urme adânci în sufletul Patriciei Esmeralda, logodnica acestuia și mama unui băiețel de câteva luni.   

Rămasă fără partenerul ei, Patricia Esmeralda e nevoită să crească acum un băieţel de doar câteva luni de una singură.

„Ultimele trei luni? Au devenit zile și nopți îngrozitoare, nimic nu mai e cum a fost. Nu mai am familie, nu mai am nimic…”, a spus logodnica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, fiul șefului LFP.

„La început, mă gândeam că moare și el (Mario Iorgulescu, n. red.)… Și asta îmi doream”, a declarat văduva. Lucrurile s-au schimbat însă în ultimele trei luni. „Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară… A murit și gata, nu mai știi nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani să vină și să se târască în fața lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. (…) Probabil de aia nici nu a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal”, spune femeia, potrivit Antena3.