Editura Evenimentul si Capital

Cuvântul cititorului. Fiecare român cu durerea lui. „Vă rog să publicați o scrisoare adresată Prim-Ministrului Ponta”

Autor: | | 6 Comentarii | 2240 Vizualizari

Domnule Director al publicației ”Evenimentul zilei”

Mă numesc Bledea Dumitrescu Alexandra, locuiesc în Alba Iulia, Jud. Alba, str. V. Alecsandri.

Cu respect vă rog a fi publicată această ”scrisoare deschisă”, adresată dlui Prim-Ministru Ponta. Solicit aceasta, deoarece, deși, intitulează social-democrat, mare iubitor al cetățenilor acestei Țări, nu face nimic pentru rezolvarea problemelor cetățenești. Întrebări:

1. Pe ce se bazează discriminarea făcută între văduvele de război și văduvele urmașe ale veteranilor de război, în privința ajutorului la căldură și acoperire a unor cheltuieli la întreținere? Cunoașteți domnule Ponta sigla Uniunii Veteranilor de Război?: UVRUVR? Aceasta înseamnă Uniunea veteranilor de război și a umașelor veteranilor din România, veterani fiind socotiți toți luptătorii în război, și cei decedați, și cei rămași în viață. Pe legitimații nu există specificația ”văduve de război”. Vă rog sămi răspundeți dacă la ora actuală cunoașteți numărul văduvelor de veterani de război nedreptățite prin voia și semnătura dumneavoastră, ca măcar să aflăm pentru ce sumă de bani ați făcut această nedreptate.

2. Ce atribuții are ”Agenția Națională pentru Retrocedarea Proprietăților”, înființată de dumneavoastră și câte ”retrocedări s-au făcut de când ați înființat-o? În afară de a primi salarii (uriașe), cum își pot justifica existența? De 14 ani (notificare făcută la PMB în 2001) luptăm pentru a intra în posesia contravalorii unui teren de 900 m.p., aflat în zona Băneasa- Herăstrău-Aviației (Voiculescu?), teren pe care a fost amplasată Clinica MediCover, patronată de un străin (suedez sau turc).

Am făcut un împrumut de 4.000 de lei, valoarea pensiei mele pe cinci luni, pentru a plăti avocat și expertiză tehnică extrajudiciară, solicitată de PMB și ANPRP! Pe 7 ianuarie am depus respectivul act la PMB și expertiza a fost agreată de serviciul Cadastru Patrimoniu, dosarul nostru (sora mea Dumitrescu Milena Felicia împreună cu mine) este complet împreună cu toate actele solicitate. De ce ANPRP nu ține cont de faptul că suntem două persoane de vârsta a treia ( 75- 77 de ani) foarte bolnave (certificatele medicale atestă) și că după 14 ani de așteptări ar fi normal să fim despăgubite și nu așa cum ne-a răspuns salariatul dumneavoastră Alin Comoara ( nu se știe cât de valoroasă) că mai avem de așteptat trei ani, sau cei de la PMB că trebuie să ne adesăm justiției. Dumneavoastră ați motivat înființarea ANPRP tocmai pentru degrevarea justiției de dosarele de retrocedări, oare a fost și aceasta o minciună?! Ca cetățean liber al României vă rog să-mi răspundeți la aceste două întrbări, răspunsuri așteptate de mii de oameni.

În speranța că dvs. de la Evenimentul zilei mă veți ajuta, vă mulțumesc anticipat.

Alexandra Bledea

„Există o prea mare fărâmițare a cercetării”

Olguta Vasilescu, DEZLANTUITA! Atac fara precedent la Carmen Iohannis! Ce vrea sa faca la referendum

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: EVZ Special

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI