Mircea Diaconu are susținerea Pro România și ALDE, dar afirmă că nu și-a stabilit un țel din a ajunge președinte. Altul este obiectivul lui, anunță Agerpres.

Aflat într-o vizită electorală la Botoșani, candidatul Mircea Diaconu a declarat că își dorește să transmită oamenilor o nouă viziune în abordarea politicii.

„Ţinta mea este nu să ajung preşedinte. Ţinta mea e să mă fac înţeles, să mă exprim cât pot de bine şi de clar pe temele astea care poate intră în mintea oamenilor şi altădată o să aleagă altfel, o să gândească altceva, să aştepte altceva de la oamenii politici. O consecinţă a puterii mele de convingere poate fi să ajung eu preşedinte, dar nu e o ţintă în sine”, a declarat Diaconu.

Adus în discuție, subiectul implicării serviciilor secrete în alegerile prezidențiale nu a fost ocolit de candidatul alianței Pro România – ALDE. Ba, dovedind umor involuntar, Mircea Diaconu a răspuns ca un adevărat artist la întrebarea dacă se teme de forța serviciilor secrete.

„Ce să îmi facă? Să îmi oprească maşina pe drum sau ce să îmi facă? Maşina mea merge, rezistă. Mă refer la Aro al meu, care nu se opreşte niciodată. Şi când merge în trei, tot merge! Dar nu e vorba despre asta. Serviciile sunt extrem de necesare, dar trebuie să stea pe craca lor şi scrie foarte clar în lege”, este de părere candidatul-actor Mircea Diaconu.