Evenimentul Zilei > Politica > CUTREMUR în politică! Dragnea ar putea intra în PUȘCĂRIE! Fotografia în care „viitorul arată bine” îl ÎNGROAPĂ
CUTREMUR în politică! Dragnea ar putea intra în PUȘCĂRIE! Fotografia în care „viitorul arată bine” îl ÎNGROAPĂ

CUTREMUR în politică! Dragnea ar putea intra în PUȘCĂRIE! Fotografia în care „viitorul arată bine” îl ÎNGROAPĂ

Senatorul PNL Florin Cîțu acuză Coaliția de guvernare că a falsificat datele bugetare oficiale, așa cum s-a întâmplat și în Grecia, avertizând că acest lucru constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea.

Într-o postare pe Facebook, Florin Cîțu pornește de la fotografia pe care Dragnea a postat-o pe contul său de socializare unde „cifrele arătau bine”, susținând că „PSD+ALDE trebuie sa permita accesul la toate datele executiei bugetare”.

„Falsificarea datelor oficiale a fost posibila in Grecia. Se intampla si in Romania.
 
Credeti ca Dragnea, Valcov, Tedorovici, Tariceanu, Badalau, Chitoiu sunt mai cinstiti?

PSD+ALDE trebuie sa permita accesul la toate datele executiei bugetare.

Nu este vorba de datele centralizate pe care le prezinta publicului. Este vorba de prezentarea surselor care stau la baza acestor cifre.

La Senat voi cere in Biroul Permanent constituirea unei comisii de ancheta unde sa fie prezentate in detaliu datele executiei bugetare si analizate rectificarile bugetare din 2017 si 2018.

Legea finantelor publice 500/2002
 
Art. 71.Nerespectarea prevederilor art. 4 alin. (2) și (3) constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă de la 50 milioane lei la 100 milioane lei”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Reamintim că Liviu Dragnea a postat pe Facebook o poză în care apare alături de Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Chiţoiu, Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici şi Niculae Bădălău. Tema discuţiei: bugetul României pe 2019, care ar fi trebuit depus în Parlament încă din luna noiembrie.

„Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!“, a scris Dragnea pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: