Evenimentul Zilei > Actualitate > CURSĂ DEMENTĂ pe AUTOSTRADA SOARELUI. Șoferul NU AVEA PERMIS și era aproape de COMĂ ALCOOLICĂ
CURSĂ DEMENTĂ pe AUTOSTRADA SOARELUI. Șoferul NU AVEA PERMIS și era aproape de COMĂ ALCOOLICĂ

CURSĂ DEMENTĂ pe AUTOSTRADA SOARELUI. Șoferul NU AVEA PERMIS și era aproape de COMĂ ALCOOLICĂ

Cursă de infarct marți, pe Autostrada Soarelui. Doi tineri beți și fără permis au crezut că se distrează, semănând panică printre ceilalți șoferi, care au anunțat imediat 112.

Doi tineri beţi au fost prinşi de poliţişti pe autostrada A2, după ce mai mulţi şoferi au apelat serviciul de urgenţă întrucât cei doi conduceau haotic. Şoferul, fără permis, era aproape de coma alcoolică, relatează cancan.ro.

 

Poliţiştii au fost sesizaţi, prin serviciul 112, că pe Autostrada A2, km 175, un şofer conduce haotic. Poliţiştii au interceptat autoturismul, la km 105, însă conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul acestora, reuşindu-se oprirea la spaţiul de servicii de la km 99, unde conducătorul auto şi-a avariat autovehiculul din cauza vitezei excesive.

 

Conducătorul auto (stabilit ca urmare a relatării martorilor oculari) a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost testat şi pasagerul din auto, rezultând valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi au fost conduşi la Spitalul Lehliu Gară, în vederea recoltării de probe biologice. Niciunul dintre cei doi tineri opriţi de poliţişti nu aveau permis de conducere.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: