Evenimentul Zilei > Actualitate > Cumpănașu, detalii incendiare despre tragedia de la Cracal. „STS ne pune la dispoziție înregistrările cu apelurile Alexandrei”
Cumpănașu, detalii incendiare despre tragedia de la Cracal. „STS ne pune la dispoziție înregistrările cu apelurile Alexandrei”

Cumpănașu, detalii incendiare despre tragedia de la Cracal. „STS ne pune la dispoziție înregistrările cu apelurile Alexandrei”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat că marți se va duce la STS pentru a ridica CD-ul că înregistrările apelurilor Alexandrei către 112. Acesta a declarat că rămâne la latitudinea părinților dacă presa va avea acces la aceste înregistrări.

„Eu vă asigur că adevărul va ieşi la iveală. Aseară am solicitat STS-ului punerea la dispoziţia familiei a acestor înregistrări. Nu mă văd în stare să ascult aceste înregistrări acum. Va fi decizia exclusivă a părinţilor dacă ele vor fi făcute publice. (…) În sfârşit STS-ul, după foarte multă birocraţie, ne va pune aceste înregistrări la dispoziţie”, a afirmat Cumpănaşu.

El a spus că tatăl Alexandrei a făcut solicitare în scris pentru înregistrările STS.

„De aici voi pleca fix la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale pentru a ridica CD-ul cu înregistrările”, a spus Cumpănaşu, în faţa Ministerului Afacerilor Interne.

„Nu va mai fi dubiu la aceşti oameni care acum se acoperă unii pe alţii aruncând rămăşiţe de informaţii să vă prostească pe dumneavoastră sau pe noi”, a spus el presei.

Totodată, Cumpănaşu a arătat că decizia dacă înregistrările vor fi făcute publice aparţine exclusiv părinţilor fetei.

„Nu ştiu dacă eu voi fi capabil să le ascult, însă sunt convins că alţi oameni vor putea şi în funcţie de decizia familiei, care va fi exclusivă, a tatălui şi a mamei, vom decide dacă aceste înregistrări sau stenograme sau cum vreţi dumneavoastră, eu – vocea copilului, vocea nepoatei mele – nu vreau să o aud pe toate televizoarele. E o chestiune umană, dar e decizia părinţilor”, a adăugat Alexandru Cumpănaşu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: