În vârstă de 38 de ani, Alexandru Cumpănașu este hotărât să devină președintele României. Îți face campanie în special pe prin intermediul paginii de Facebook. Ultima oară, a transmis un mesaj grotesc contestatarilor, cu complicitatea Simonei Cumpănașu, soția sa.

Candidatul la prezidențiale s-a lăudat cu soția sa, despre care Cumpănașu a precizat de 4 ori într-un minut faptul că este frumoasă, spre deosebire de iubitele contestatarilor săi.

„Vreau să le fac în ciudă (…) Dragii mei, eu vă înțeleg că voi nu aveți soții atât de frumoase, și sunteți geloși și penibili. Eu am o soție frumoasă, care este loială, care mă iubește, care e alături de mine, care este în permanență alături și în spatele meu, iar voi sunteți niște penibili care nu aveți așa ceva în viața voastră. Și atuncea intrați aici, pe… De frustrați ce sunteți, intrați și jigniți. Ăsta este adevărul. Cei care sunt oameni normali la cap intră și se bucură de discuție sau încearcă să comenteze civilizat. Cei care au frustrări în viață și nu sunt în stare să tragă cu o armă, că nu sunt bărbați adevărați, n-au ei… Ce să le faci la ăștia? Mă rog, nici familiile nu-s capabili să și le apere. Eventual, pot să-și bată femeile. Niște frustrați! N-au soții frumoase, n-au… N-au! Eu am o soție frumoasă care este lângă mine”, a declarat Cumpănașu.

Vezi AICI video!

Simona Cumpănașu (fostă Simona-Gabriela Baltag) a lucrat în trecut pentru trei premieri ai PSD în calitate de consilier, printre care și Viorica Dăncilă.