Alexandru Cumpănașu a anunțat că a făcut toate demersurile legale pentru a se realiza contraexpertize la toate probele care dovedesc, în opinia autorităților, faptul că Alexandra Măceșanu a fost victima lui Dincă, monstrul din Caracal.

“Am făcut cereri pentru realizarea unor contraexpertize la toate probele ale anchetatorilor, cele de la IML. Inclusiv la cea privind ADN, dar nu voi menționa care este institutul pe care l-am solicitat pentru că nu vreau să înceapă presiunile asupra lor.”, a spus Alexandru Cumpănașu la Digi 24.

Alexandru Cumpănașu a criticat și procedura de ieri. A spus că nu avea ce săn caute familia Alexandrei. “Ce să caute familia acolo? Să-l vezi pe Dincă fără cătușe, ras, tuns, aranjat? Cum se plimbă printre polițiști. Dacă eram acolo credeți-mă că lucrurile degenerau. La modul în care se comportă anchetatorii cu el, el e ca pasărea cerurilor, deși e dovedit ca fiind un om violent, care a violat, care a răpit, e de neînțeles. Dincă trebuia să aibă cătușe, deși alți oameni au fost plimbați cu cătușe pentru fapte fără violență!”

Vă reamintim că în aceste momente are loc a doua zi de reconstituire a evenimentelor în cazul Monstrului din Caracal. Articolul îl puteți citi aici.