Evenimentul Zilei > Justitie > Cum VINDEA informații polițistul Sav. Măsurile de SIGURANȚĂ pe care și le lua sunt INCREDIBILE
Cum VINDEA informații polițistul Sav. Măsurile de SIGURANȚĂ pe care și le lua sunt INCREDIBILE

Cum VINDEA informații polițistul Sav. Măsurile de SIGURANȚĂ pe care și le lua sunt INCREDIBILE

Polițistul Adrian Sav, cel care a reușit să fie în aceeași zi și de DNA și de DIICOT pentru că vindea informații legate de dosarele penale oricui era dispus să-i dea chiar și câteva sute de lei.

Chiar dacă era doar agent principal, acesta a ajuns să fie un adevărat distrugător de dosare penale deoarece era suficient să audă cea mai mică informație că imediat încerca să o valorifice către cei vizați, scrie Pressalert.ro.

Cel care l-a denunțat un cetățean arab că i-a cerut mită după ce, anterior, denunțătorul polițistului a fost oprit în trafic și în mașina sa au fost descoperite 150 de kg de lichid aromatic pentru narghilea, care conțin și tutun, care este accizabil.

Ulterior, Sav l-a abordat pe denunțător și i-a spus că este vizat de DIICOT și că, dacă vrea ca dosarul „să iasă bine”, trebuie să-i dea 10.000 euro. După ce a primit 500 de euro, Sav a cerut alți 1.000 de euro, afirmând că este vorba de un împrumut. Pentru că a primit doar jumătate din suma cerută, polițistul i-a cerut telefonic patronului să îi aducă diferența, discuția fiind interceptată în baza mandatului emis de un judecător.