Una dintre cele mai curioase funcţii pe aplicaţia este un Tracker pentru Coronavirus. Aplicaţia le pune la dispozitie utilizatorilor cele mai recente informaţii despre epidemia coronavirusului răspandit din oraşul Wuhan, China începand cu sfârşitul anului trecut. Astfel, aceştia pot vedea pe hartă care sunt zonele infectate, numărul total al persoanelor infectate şi numărul deceselor cauzate de coronavirus.
Aplicaţia arată şi statisticile cazurilor confirmate de-a lungul ultimelor zile, precum şi lista regiunilor/ţărilor în care a fost confirmată infecţia persoanelor cu coronavirus. Aplicaţia este integrată cu site-ul Universitatii Johns Hopkins, unde sunt monitorizate aceste date în timp real. Dar nu se ştie încă precis ce se va întâmpla cu aceste date.
thumbs
Software-ul de tracking al virusului a colectat multe informaţii, printre care şi date de localizare ale cetăţenilor din sute de oraşe din China. Însă nu au fost puse limite în felul în care aceste informații pot fi folosite. Iar acum, autorităţile din unele oraşe upgradează aplicaţiile cu noi caracteristici, sperând că software-ul va avea o existenţă îndelungată, dincolo de starea de urgenţă.
PAGINA ANTERIOARA